28 березня, 2024

Новини

Премія «Створено Жінками»
Головний приз – 100 тисяч гривень. Подати документи для участі можна до 28 березня!
STEM is FEM: computer science – це жіноча справа
У 2020 році Американські дослідники виявили, що ґендерне розмаїття є вельми корисним для ІТ-компаній. Успішні стартапи мають у два рази більше жінок на керівних посадах, ніж невдалі.
У Києві відбудеться прем’єра фільму про боротьбу жінок за владу на місцевих виборах 2020 року – презентовано тизер фільму
12 березня о 13:00 у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться прем’єра документального фільму «Один день з життя кандидатки». Стрічка розповідає про участь у місцевих виборах 2020 року 4 жінок.
hromadske випустило «вакцину» від стереотипів, сексизму та домашнього насильства
hromadske випускає новий мерч, присвячений гендерній рівності. Футболки у двох варіантах дизайну можна замовити за посиланням. 
Запрошуємо 19.02 на онлайн-дискусію «Пережити карантин: жіночий досвід»
Запрошуємо о 17.00 на жіночу каву/чай/вино, чи будь-що, що ви собі приготуєте. Це буде жіноче коло підтримки, де будемо ділитися власними історіями та підтримувати одна одну.
STEM is FEM оголосив конкурс на краще есе про жінок в науці
STEM is FEM - разом із партнерами UN Women та Дитячий фонд ООН в Україні (ЮНІСЕФ) - запускають Всеукраїнський конкурс есе в рамках проекту "Наука - це вона". 
Безкоштовний онлайн-курс для старшокласни_ць «Лідерство: 6 найважливіших навичок»
10 лютого стартує курс для 9–11 класів «Лідерство: 6 найважливіших навичок».10 лютого стартує курс для 9–11 класів «Лідерство: 6 найважливіших навичок».
Гендер в деталях шукає волонтерок/ів
Січень – сприятливий час для того, щоб «перегорнути сторінку», наважитись на важливі зміни, нарешті взятися за нову справу.
Феміністичні події 21-27 грудня
Феміністичні події цього тижня.