19 квітня, 2024

Новини

Події 29 липня – 4 серпня 2019 року
Цього тижня Всесвітній день протидії торгівлі людьми, лекція про кубізм і футуризм з курсу "Істор(її) мистецтва", обговорення книги "Білі зуби" Зеді Сміт у клубі "Череда" та квір-вечірка від Феміністичній майстерні у Львові. 
Українські школи та університети з 19 регіонів відкриють перші в Україні філіали #ДівчатаSTEM
CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ”, за підтримки UNFPA Ukraine, Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні, та Інституту модернізації змісту освіти ініціювали відкриття перших в Україні філіалів #ДівчатаSTEM з метою популяризації технічних спеціальностей та збільшення кількості дівчат до STEM-напрямів.
Події 22-28 липня 2019 року
Цього тижня - ще одна лекція проекту Істор(її) мистецтва про пост-імпресіонізм, пуантилізм та наївне мистецтво, захід у Києві на тему культури вмивання і гігієни, зустріч клубу "Череда" та відкриття експозиції «Scary to Say».
КИЇВ: ЕКСПОЗИЦІЯ ТА ПЕРФОМАНС ПРО НАСИЛЬСТВО SCARY TO SAY
Із 27 липня по 18 серпня в Києві відбудуться експозиція та перформанс Scary to say, присвячені насильству.
Події 15-21 липня 2019 року
Цього тижня: нова лекція від проекту "Істор(її) мистецтва" у Львові про імпресіонізм та показ фільму "Невидимий батальйон" у Києві. 
Події 8-14 липня 2019 року
Цього тижня - лекція "Прерафаелітки. Символістки. Реалізм" від Істор(її) мистецтва, англомовний розмовний клуб про фемінізм у романах Дж. К. Роулінг,  презентація книги Олени Стяжкіної "Стигма окупації" та захід у Феміністичній майстерні "Автопортрет. Перезавантаження самосприйняття". 
Події 1 - 7 липня 2019 року
Цього липневого тижня, схоже, всі на канікулах та у відпустках. Тому нагадуємо про Зелену академію, що зараз відбувається у Карпатах, та наступну лекцію з циклу Істор(її) мистецтва у Львові!
Події 24-30 червня 2019 року
Цього тижня  "Життя актрис за лаштунками: незнані історії жінок Березолю" у Харкові, Зелена Академія від Представництва Фонду Ганріха Бьойля в Україні та лекція "Перші драматургині: чому їх так легко забули?" у Львові. 
Події KyivPride 2019
Ми зібрали для вас усі події цьогорічної програми КиївПрайд 2019 (16-23 червня). Основна локація: IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8). 
Події 17-23 червня 2019 року
Цього тижня - події на будь-який смак у Києві та Львові! Нова лекція з курсу "Історіїї мистецтва", міський табір для дівчат Girls Rule, лекція "Жінки Київської Русі: неакадемічна історія", захід на тему гендеру в інжинірингу, конференція «Право на місто», форум «Право на гідні пологи», майстерня "Про гендерну (не)рівність просто" та подія року - Марш Рівності 2019!