25 квітня, 2024

Новини

Події 14-20 жовтня
Цього тижня дискусія «Жінка у війську», Форум "Мережа жінок-фермерок України", захід на тему "Як захистити себе жінці у сучасному світі", Gender Talk: Боротьба за жіночі права в Польщі, HeForShe Congress 2019, а також зустріч з циклу "Феміністична кава" - "Сестринство: реальність чи феміністичний міф?"
«МЕТАМОРФОЗИ»: Мистецька лабораторія та серія публічних заходів про сучасний фемінізм на Сході та Заході
22-24 жовтня в Києві в просторі MetaCulture (вул. Нижньоюрківська, 31) відбудеться художня лабораторія Metamorphoses Lab, в рамках якої 16 діячок мистецтва з Вірменії, Азербайджану, Німеччини, Грузії, Молдови, Росії та України говоритимуть про сучасні фемінізми у своїй творчості та в суспільстві загалом. Для київської аудиторії заплановано вечірню програму – перформанси, кінопокази та публічні дискусії.
Події 7-13 жовтня
Цього тижня події у Львові, Києві, Івано-Франківську, Черкасах та Дніпрі! Від обговорень і дискусій до кінопоказів! 
День дівчат в технологіях: компанії Києва проведуть активності для залучення школярок до STEM
Напередодні Міжнародного дня дівчат, CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення у рамках ініціативи #ДівчатаSTEM, організовують Національний День Дівчат в STEM. В цей день - 8-го жовтня - одночасно по всіх областях України технологічні компанії відкриють свої двері для студенток та школярок 8-10 класів та на власному прикладі надихатимуть їх будувати кар'єру в науці та технологіях.
Події 30 вересня – 6 жовтня
Цього тижня – тренінгова програма «Бізнес в ЄС» та редакторський марафон «Це зробила вона» в українській Вікіпедії. 
HeForShe Congress 2019
17 жовтня вже вдруге відбудеться HeForShe Congress – щорічна подія, яка об’єднує експертів у сферах бізнесу, освіти, культури та медіа навколо теми гендерної рівності та прав людини.
В українській Вікіпедії відбудеться редакторський марафон «Це зробила вона»
Запрошуємо всіх охочих долучитися до редакторського марафону «Це зробила вона» в українській Вікіпедії. Організований за мотивами книг «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона», марафон ставить за мету збільшити кількість і якість статей у Вікіпедії про відомих українських жінок.
Події 23-29 вересня 2019 року
Цього тижня розмова про фемінітиви у Івано-Франківську, зустріч на тему протидії секс-індустрії та "Битва сенсів" у Києві, відкриті збори та англомовний розмовний клуб від Феміністичної майстерні! 
На Book Forum у Львові розкажуть про досвід батьківства та культуру читання у дітей
21 вересня у рамках 26 Book Forum у Львові запрошуємо на дискусію “Татопростір: відверта розмова про відповідальне татівство”, а також на лекцію психологині Катерини Гольцберг. Події відбудуться у конференц-залі культурно-мистецького центру “Львівський палац мистецтв”, у суботу, 21 вересня, (Львів, вул. М.Коперника 17), з 09:40 до 11:50.
Події 16-22 вересня 2019 року
Цього тижня презентацiя книги «Червона сукня моєї тiтки»,  кіноклуб: документальний фільм про права жінок під час пологів, Gender Talks Жінки Мир Безпека, круглий стіл «Удосконалення правового регулювання відповідального батьківства», а у Львові відбудеться обговорення на тему  «Як захищати свої межі?», читацький клуб «Череда» і дівчачий клуб. Окрім цього, вже незабаром розпочнеться Форум Видавців 2019, з феміністичною і гендерною програмою якого можна ознайомитися за посиланням.