28 березня, 2024

Новини

MYPH GRADUATES ONLINE SHOW
16 грудня о 19.00 школа концептуальної і арт фотографії “MYPH” запрошує вас відвідати першу онлайн виставку фінальних проектів студентів 3-го та 4-го наборів школи.
Феміністичні події в Україні 14-20 грудня
Феміністичні події цього тижня. 
Кіноклуби медіапросвіти з прав людини Docudays UA запрошують на відкриту онлайн-подію до Міжнародного дня прав людини
До Міжнародного дня прав людини, 10 грудня о 15:00, запрошуємо всіх охочих долучитися до дискусії та онлайн-перегляду документального фільму «В іншому світі» від Мережі DOCU/CLUB. Подія проходить в рамках всесвітньої акції «16 днів проти насильства».
Феміністичні події в Україні 7-13 грудня
Феміністичні події в Україні цього тижня.
Стріт-харасмент в Україні: дослідження та фотопроєкт #Небезмежність
27 листопада UNFPA Україна, Фонд ООН у галузі народонаселення спільно із партнерами представив фотопроєкт #Небезмежність, та перше соціологічне дослідження щодо стріт-харасменту в Україні.
Стартує онлайн-курс про жіноче підприємництво «Жіночий бізнес: шляхи розвитку та інструменти підтримки»
Онлайн-курс розповість, як розвивати жіноче підприємництво і чому це важливо для розвитку громад.
CSR‌ ‌Ukraine‌ ‌та‌ ‌USAID‌ ‌Проєкт‌ ‌енергетичної‌ ‌безпеки‌ ‌розробили‌ ‌навчальні‌ ‌ матеріали‌ ‌для‌ ‌залучення‌ ‌дівчат‌ ‌в‌ ‌енергетику‌
CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ», презентувала буклет «Твоє майбутнє в електроенергетиці» і профорієнтаційні уроки для учнів та учениць 5-10 класів. Публікації розроблені в рамках грантової ініціативи «Дівчата в енергетиці», що реалізується за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ). 
«Мене чують через мій біль»: як постраждалі жінки борються за викорінення сексуального та гендерно-обумовленого насилля у конфлікті на Сході України
Українська мережа жінок, які пережили насилля, та «Східноукраїнський центр громадських ініціатив» з липня по листопад 2020 року провели цикл тренінгів «Протидія сексуальному та гендернообумовленому насильству зумовленому конфліктом» для військовослужбовців Збройних сил України, курсантів та майбутніх правоохоронців.
Серія заходів від проєкту «IAMSVIDOMA»
IAMSVIDOMA - юний український проект, створений для розширення можливостей дівчат та жінок. Серія заходів включає у себе: 3 зустрічі із запрошеними спікерами і 1 воркшоп.
Гендер в деталях шукає сммницю (-ка)
Шукаємо людину, яка любить тексти Гендер в деталях і хоче, щоб наші соцмережі стали найпопулярнішими  в укрнеті! Дедлайн: 15 грудня.