28 березня, 2024

Новини

Феміністична програма Книжкового Арсеналу
Феміністичні події на Книжковому арсеналі
Третій онлайн шоукейс незалежних музиканток - Play Like A Girl - 26 травня
У середу, 26 травня о 20:00 відбудеться вже третій DIY онлайн-концерт незалежних українських музиканток. Івент організований на волонтерських засадах та лише завдяки ініціативі учасниць, тому нам дуже важлива ваша підтримка
КиївПрайд випустив перший в Україні мобільний додаток для ЛГБТ+ спільноти
До Дня боротьби з гомофобією, біфобією та трансфобією КиївПрайд випустив перший в Україні мобільний додаток для ЛГБТ+ спільноти. 
10 українських міст приєдналися до музичного флешмобу до Дня сім’ї
Міжнародний день сім’ї щорічно відзначається 15 травня. Цьогоріч 10 українських міст  - Київ, Вінниця, Одеса, Полтава, Запоріжжя, Краматорськ, Мирноград, Рубіжне, Бердянськ і Троїцька ОТГ - приєдналися до музичного флешмобу з нагоди цього свята.
Видання пам’ятної книжки на пошану Лесі Харченко
Пів року тому передчасно пішла з життя Леся Харченко – правозахисниця, активістка, колега та подруга, знана та люблена багатьма в активістському середовищі. Лесині оптимізм та енергія, її бажання змін та невтомна боротьба за них надихали та рухали активізм в Україні.
«Формула толерантності»: подивитися на світ очима іншої людини
Проєкт «Формула толерантності» покликаний подолати прірву в сприйнятті інших людей, їхніх виборів, потреб і світоглядів.
Третій Всеукраїнський Форум юристок
Третій Форум юристок ЮрФем “Слова важливі для прав та права” присвячений питанням гендерно-чутливої комунікації, як у середині юридичної спільноти так і з суспільством. Реєстрація до 20 травня. 
Гендер в деталях шукає волонтерок/ів
Початок літа – сприятливий час для того, щоб «перегорнути сторінку», наважитись на важливі зміни, нарешті взятися за нову справу. Дедлайн подачі заявок  до 30 травня 2021 року (включно).
ФЕСТИВАЛЬ АМЕРИКАНСЬКОГО КІНО «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ»  ВІДБУДЕТЬСЯ 13-19 ТРАВНЯ У КИЄВІ
13 травня Фестиваль американського кіно "Незалежність" відкриється у кінотеатрі "Жовтень" і запрошує глядачів на великому екрані подивитись ретельно відібрану добірку американських художніх та документальних фільмів.