27 квітня, 2024

GenderEdCamp Dnipro – 2024

15 лютого 2024
Поширити в Telegram
300

Запрошуємо до участі у GenderEdCamp Dnipro – 2024!

Реєструйтеся просто зараз за посиланням.

Цей щорічний захід відбудеться вже вшосте. Цікаву та надихаючу подію для освітянської спільноти проводить Гендерний клуб Дніпро за підтримки Фонду ім.Гайнріха Бьолля (Бюро Київ — Україна), партнер заходу - Фонд Марії Пінчук "За Дітей".

GenderEdCamp Dnipro - 2024 відбудеться 16 лютого в офлайн- та онлайн-форматах. Передбачені виступи спікерів та панельні дискусії. Понад 150 учасниць та учасників галузі освіти матимуть можливість почути експертні доповіді, а також доповіді освітян/-ок, які поділяться своїми успішними практиками.

Важлива новація цьогорічного GenderEdCamp Dnipro - 2024 - до участі будуть запрошені освітянки/освітяни з числа ВПО, а також жінки з дітьми, які стали вимушеними переселенками.

Ключове завдання, яке будуть спільно вирішувати учасники GenderEdCamp Dnipro-2024 - створення алгоритму інтеграції жінок і дітей ВПО в громадах, в першу чергу - завдяки можливостям освіти.

Усіх освітян - викладачів, вчителів, фахівців галузі, які мають бажання взяти участь у GenderEdCamp Dnipro - 2024, запрошують реєструватися за посиланням.

Після реєстрації організатори повідомлять відібраним учасникам місце та інші деталі заходу.


На фото - учасниці/-ки GenderEdCamp Dnipro – 2023

15 лютого 2024
Поширити в Telegram
300
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою