5 травня, 2024

Інфографіка: Жінки та чоловіки в енергетичному секторі України

6 серпня 2019
Поширити в Telegram
2474
Завантажити у форматі: PDF (353 КБ)
Читайте також:

Інфографіка представляє основні результати дослідження «Жінки та чоловіки в енергетичному секторі України», яке було виконано у 2018 – початку 2019 рр. за підтримки Heinrich Böll Foundation, Бюро Київ – Україна Державною установою «Інститут економіки та прогнозування НАН України» з метою виявлення найбільш актуальних гендерних проблем у сфері працевлаштування в енергетичному секторі України та пошуку можливих шляхів їх вирішення для забезпечення сталого і соціально справедливого розвитку української енергетики. Партнерами дослідження виступили ГО «Жіночий енергетичний клуб України» та Апарат Урядової уповноваженої з питань гендерної політики.

Інфографіку підготували:

Ганна Герасименко, наукова редакторка дослідження, канд. екон. наук, пров. наук. співр. Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М. В. Птухи НАН України.
Оксана Алієва, координаторка програми «Зміни клімату та енергетична політика», Heinrich Böll Foundation, Бюро Київ — Україна.

Жінки та чоловіки в енергетичному секторі України : [інфографіка] / Г. Герасименко; Ін-т економіки та прогноз. НАН України; О. Алієва, Heinrich Böll Foundation; Жін. енергетич. клуб України. - Київ, [2019]. - 11 с. - Дослідження 2018-2019 рр. 

Повна версія дослідження - тут

6 серпня 2019
Поширити в Telegram
2474
Завантажити у форматі: PDF (353 КБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою