28 березня, 2024

21/12/19 Феміністична вечірка

16 грудня 2019
Поширити в Telegram
1963

Запрошуємо до активного співтворення вечірки!

Святкову атмосферу нам забезпечать паєтки. Це - бажаний дрес-код. Якщо у вас є більше речей з паєтками та іншими блискітками, аніж вам потрібно - приносьте, ми організуємо куточок для безкоштовного обміну речами.

Сяйливий та грайливий макіяж вітається. Ми також припасемо кілька палеток з блискітками, щоб додати гостям сяйва на місці)).

До паєток пасуватиме перевірена танцювальна музика. Ми обрали диско-хіти 80х, а феміністична діджейка Anna Khvyl обіцяє затягнути на танцпол навіть найсором’язливіших.

Можливо, ми вивчимо феміністичний танець, який потім танцюватимемо на всіх феміністичних заходах? Ще не певні в цій ідеї - давайте обговоримо в коментарях.

Ну і все ж таки це феміністична вечірка. Тому без гендерних підсумків року - ніяк. Як і без тематичних конкурсів і вікторин. Читайте наш сайт та слідкуйте за соцмережами - там всі підказки.

Маємо ще кілька пропозицій. Наприклад, ми дуже хочемо подякувати тим жінкам, які нас надихають - тому видрукуємо фото тих, хто є рольовими моделями нашої редакції, і розкажемо про них. Запрошуємо приєднатись до цієї активності - приносьте фото своїх рольових моделей, поспілкуємось.

З нас алкоголь та безалкогольні напої. Багато))). Ви не проти, якщо їжа з вас? Новий рік же. Смаки дитинства, олів’єшечки, мандаринки. Окрім активної зони, на вечірці буде простір для відпочинку та спілкування - пропонуємо вам приготувати ті страви, які ви любите на зимові свята, і поділитись з усіма. Нам цікаво почути ваші історії, пов’язані з їжею!

Отож, з нас: чудове приміщення Creative Women Space, організація, музика, алкоголь, багато приємних сюрпризів і вау-ефектів.

З вас: паєтки і блискітки, розповіді про рольові моделі, їжа “смаки дитинства”, хороший настрій і готовність тусити так, щоб блиск паєток блід на тлі феєрверку наших емоцій!

P.S. Ну і якщо є ще ідеї для вечірки - готові обговорювати!
P.P.S. Вхід безкоштовний і навіть без реєстрації. Але з вас смаколики :)

Сторінка події у ФБ. 

16 грудня 2019
Поширити в Telegram
1963
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою