26 квітня, 2024

24/01 Чому я феміністка

24 січня 2020
Поширити в Telegram
1968

24 січня запрошуємо у дружньому колі обговорити тему «Чому я феміністка». Цього разу подія пройде увечері, тому запрошуємо на келих вина.

Чому ти феміністка? Навіщо воно тобі потрібно? Яких прав не вистачає жінкам - он і в політиці вони, і на різних рівнях влади, і в бізнесі, і в школах одні жінки! А ти ж сама працюєш на відповідальній посаді у фонді, яка нерівність! А розкажи, коли тебе дискримінували! а те. що феміністки закликають не голити ноги і говорять по сексуальні домагання, так то вони вже палку перегинають.
Чули такі чи подібні питання? Доводилося поянювати на пальцях та інших предметах, чому бути феміністкою - стиль життя та необхідність? Чи вам цікаво, але маєте багато застержень і питань, особливо щодо "перегибів"?
Запрошуємо про це поговорити. Тут не буде неправильних питань чи відповідей. Буде власний досвід, підтримка, трохи теорії та історії про фемінізм і багато натхнення.

Фасилітуватиме розмову Anna Dovgopol, координаторка гендерної програми Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine, ініціаторка і співзасновниця Гендеру в деталях, експертка з гендерних питань, феміністка

Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова.

Чекаємо за адресою: пров. Михайлівський 9Б, домофон 64, креативний простір Creative Women Space.

Сторінка події у ФБ.

24 січня 2020
Поширити в Telegram
1968
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою