25 квітня, 2024

Роз'яснення для зацікавлених фахівців щодо змін у кримінальному законодавстві

4 лютого 2019
Поширити в Telegram
2630
Завантажити у форматі: PDF (2.5 МБ)

Автор: Хавронюк Микола Іванович, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, професор кафедри кримінального та кримінального процесуального права Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Роз'яснення для зацікавлених фахівців щодо змін у кримінальному законодавстві у зв'язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України з метою реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищам» та дотичних актів.

Публікація та підготовка даного видання фінансовані Посольством Великої Британії в Україні в рамках програми «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», яка здійснюється Фондом ООН в галузі народонаселення (UNFPA) у співпраці з Міністерством соціальної політики України. 

Матеріали та висновки, викладені в цій публікації, можуть не збігатися з офіційною позицією уряду Великої Британії та UNFPA.

Хавронюк М. І. Роз'яснення для зацікавлених фахівців щодо змін у кримінальному законодавстві у зв'язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України з метою реалізації положень Конвенцій Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами» та дотичних актів / М. І. Хавронюк. — [Б.м.], 2018. — 19 с. 

4 лютого 2019
Поширити в Telegram
2630
Завантажити у форматі: PDF (2.5 МБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою