28 березня, 2024

Аналітичний звіт за результатами соціологічного дослідження «Доступність соціальних послуг жінкам, які постраждали від насильства»

19 липня 2018
Поширити в Telegram
3527
Завантажити у форматі: PDF (1.5 МБ), TXT (650 КБ)
Кандидатка економічних наук
Читайте також:

При підготовці восьмої періодичної доповіді України до Комітету ООН з ліквідації всіх форм дискримінації щодо жінок було виявлено низку інформаційних прогалин. Однією з них є відсутність сучасного всебічного аналізу з питань доступності соціальних послуг, у т. ч. притулків для жінок, які постраждали від насильства, організаційного та ресурсного потенціалу таких закладів, перебігу та результативності їх роботи. Для вивчення зазначених питань було проведене дане соціологічне дослідження.

Демченко І. Аналітичний звіт за результатами соціологічного дослідження  «Доступність соціальних послуг жінкам, які постраждали від насильства»  / І. Деченко;  Фонд народонаселення ООН. – Київ, 2014. – Мова укр. – 51 с. – (В рамках проєкту «Сприяння розширенню прав і можливостей жінок та гендерній рівності через гендерно- збалансовану політику та запобігання гендерного насильства»).

19 липня 2018
Поширити в Telegram
3527
Завантажити у форматі: PDF (1.5 МБ), TXT (650 КБ)
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою