29 березня, 2024

Арт-бук «Еротичний щоденник» на Книжковому Арсеналі.

25 травня 2018
Поширити в Telegram
3870

Арт-бук «Еротичний щоденник» на Книжковому Арсеналі.

«Еротичний щоденник» — це зібранням художніх і літературних творів на тему Еросу. У книзі представлені роботи 14 сучасних українських художниць і 3 авторок. Упорядниці видання — київська архітекторка Дана Косміна, кураторка феміністичних проектів Оксана Брюховецька, дизайн книги створила Лєра Гуєвська.

Упорядниці поставили собі за мету дослідити і показати, як еротизм і сексуальність переживаються і осмислюються в мистецтві та текстах сучасними жінками, яким є жіночий голос українського культурного середовища. У художніх роботах знайшли вираження чуттєвість, бажання, іронія, фрустрація, пристрасть, ніжність та інші грані Еросу, який охоплює і пронизує собою різні сфери життя і стає досвідом, втіленим у мистецтві.

Формат щоденника передбачає, що в книзі є й чисті сторінки, на яких власник чи власниця зможе робити власні записи чи малюнки. Роботи художниць у виданні надруковані так, що за бажання вони можуть стати поштівками. Тож «Еротичний щоденник» може стати оригінальним подарунком.

Під час Книжкового Арсеналу книжку можна буде знайти на стенді видавництва “Медуза” В 5.13. Нагадуємо, що VІII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» триватиме з 30 травня по 3 червня 2018 року в Мистецькому Арсеналі (вул. Лаврська, 10-12).

В «Еротичному щоденнику» представлені хужожниці:

Аліна Клейтман, Анна Щербина, AntiGonna, Аліна Копиця, Катерина Єрмолаєва, Ксенія Гнилицька, Марія Куликівська, Оксана Казьміна, Саша Попруга, Валентина Петрова, KoTo Utka, Оксана Брюховецька, Дана Косміна, Лєра Гуєвська.

Авторки текстів: Віта Груніч, Марія Сафно, Катерина Міщенко.

25 травня 2018
Поширити в Telegram
3870
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою