2 травня, 2024

День дівчат в ІКТ

30 березня 2020
Поширити в Telegram
1570

23 квітня в рамках ініціативи #ДівчатаSTEM вперше запускають унікальний онлайн-марафон до Міжнародного дня дівчат в інформаційно-комунікаційних технологіях (ІКТ).

16 годин поспіль 32 успішні жінки відомих IT-компаній України розповідатимуть про секрети власного успіху, особливості своєї роботи, та даватимуть цінні поради дівчатам, які мріють будувати кар'єру в сфері інформаційних технологій.

За даними Інституту ЮНЕСКО, близько 30 відсотків всіх студентів обирають галузі, пов'язані зі STEM, у вищій освіті. Глобально, кількість студентів є особливо низькою в галузі ІКТ (3%), природничих наук, математики та статистики (5%), а також в галузі інженерії, виробництва та будівництва (8%).  

Мета марафону - побороти гендерні стереотипи щодо “чоловічих” та “жіночих” професій та заохотити дівчат і молодих жінок будувати кар'єру в ІКТ сфері. В аудиторії буде можливість поставити запитання спікеркам, познайомитися та навіть отримати поради про обрану сферу.

Детальний опис події на фейсбуці.

Якщо у Вас залишилися питання щодо проекту та участі - звертайтесь до Тетяни Рязанової, координаторки напряму STEM Центру «Розвиток КСВ»: tr@csr-ukraine.org

30 березня 2020
Поширити в Telegram
1570
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою