2 травня, 2024

Феміністичні події в Україні 21-27 вересня

21 вересня 2020
Поширити в Telegram
1161

17-30 вересня

2-Й КОНГРЕС РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Вже 17 вересня відбудеться наш ДРУГИЙ КОНГРЕС РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ.
У зв'язку з коронавірусною ситуацією ми зустрінемося онлайн.
Тому ми вирішили не обмежуватися одинм днем і цілий місяць присвятити рівності, який почався 17 серпня, а завершиться зустріччю з неймовірними спікерами та спікерками.

Щоб долучитися до заходу та отримати більше інформації – зареєструйтеся, будь ласка, за цим посиланням.

Сторінка події у ФБ.

22 вересня

Комікиня, комікеса, комічка. Ганна Ґедсбі


Після не дуже короткої перерви повертаємо на сцену Феміністичної Майстерні перегляд жіночих стендапів. Відкриємо сезон зовсім свіжим шоу “Douglas” (2020) австралійської комікині Ганни Ґедсбі. У програмі шоу: фемінізм, мистецтво, критика патріархату та всяке інше. Запрошуємо усіх, кому цікаво почути про фемінізм, мистецтво, критику патріархату та всяке інше крізь призму стендап-комедії. А після перегляду традиційно обговоримо все, що спало на думку під час перегляду. Відео мовою оригіналу з англійськими/російськими субтитрами. Початок о 19.00 у Феміністичній майстерні (Львів, площа Ринок, 42).

Сторінка події.

23 вересня

Панельна дискусія: «Медіація: чому домовлятися вигідніше ніж судитися»

Онлайн-подія

  • Чому чому домовлятися вигідніше ніж судитися? Бо це ефективно. Детальніше говоритимемо на панельній онлайн-дискусії з експертками на платформі ZOOM

  • Поширення культури мирного врегулювання спору чи конфлікту несудовим способом (альтернативним судовому способом вирішення суперечок між сторонами)

  • Визначення особливостей окремих аспектів медіації

  • Формування спільноти правників − Collaborative Lawyers − які є лояльними до процесу медіації та віддають перевагу мирному вирішенню спорів.

Про це та багато іншого говоритимемо о 14.00- 16.00.

Організатори:

 Асоціація жінок юристок України "ЮрФем", Юридична Клініка Право-і-Практика

за інформаційної підтримки 

Національна асоціація медіаторів України

Захід для студентів та правничої спільноти України. Кількість місць обмежена

Реєструйтесь за посиланням тут.

Сторінка події у ФБ.

24 вересня

Комунікація про складне: гендер та інші суспільно-важливі теми

Онлайн-подія

Як жіночому руху поводити комунікацію і адвокацію, щоб БУТИ ПОЧУТИМИ, і бути почутими ПРАВИЛЬНО? Комунікуючи теми ґендерної рівності, порядку денного «Жінки, мир, безпека» та інші суспільно-важливі теми, організації та активіст(к)и часто стикаються із викликами.

Професійні поради від провідних маркетологинь і маркетологів, піарниць і піарників щодо висвітлювання складних і дражливих тем, подолання невдач та виходу з глухих кутів комунікації стануть в нагоді представницям та представникам громадського сектору та урядових організацій.

В програмі – реальні кейси успішних та неуспішних кампаній, майстер-класи, секрети ефективного планування – та адаптації до найбільш неочікуваних поворотів кампанії. Заререєструватись тут.

Сторінка події. 

21 вересня 2020
Поширити в Telegram
1161
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою