25 квітня, 2024

Феміністичні події в Україні 22-28 червня

22 червня 2020
Поширити в Telegram
1559

22 червня – Креативний карантин з Creative Women Space

Тамара Григорян, креативна директорка жіночого соціального підприємництва, вірменського бренду одягу та аксесуарів Tagani (переклад з вірменської: “Твоє коріння”), розповість про символи та візерунки як елемент самовираження в одязі та аксесуарах. Початок о 18.00 на цій сторінці. Проект «Креативний карантин» відбувається за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund.

23 червня – Креативний карантин з Creative Women Space

Маріам Галстян (Artist Mariam Galstyan), сучасна вірменська художниця-ілюстраторка нового покоління, яка зображує у своїх картинах жінок, розповість про жінок, котрі вплинули на неї, її світогляд та її творчість. Початок о 18.00 на цій сторінці.

24 червня – Креативний карантин з Creative Women Space

Арпі Ґеворґян, волонтерка Martuni Women Community Coucil, розповість про креативне мислення і методи, за допомогою яких можна його розвинути. Початок о 18.00 на цій сторінці.

25 червня – Креативний карантин з Creative Women Space

Irina Savina, тревел-журналістка, мандрівниця, блогерка, авторка Шесть чувств путешествия, розповість про соло-подорож Каміно де Сантьяго і те, як пройти 800 км пішки дорогами Іспанії. Початок о 18.00 на цій сторінці.

26 червня – Креативний карантин з Creative Women Space

Світлана Волкова, засновниця і дизайнерка sustainable бренду унісекс-одягу Svitla Volka Design, запрошує на ефір "40 відтінків інвестицій". Початок о 18.00 на цій сторінці.

22 червня 2020
Поширити в Telegram
1559
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою