26 квітня, 2024

Феміністичні події в Україні 8-14 червня

8 червня 2020
Поширити в Telegram
1576

9 червня - Жіноча ініціація: від дівчини до жінки. Цикл вебінарів

Вебінар 1. «Жіноча ініціація та жіночі архетипи».

Під час вебінару ми розглянемо жіночу ініціацію крізь казки народів світу - фольклорну метафору, яка передавалася із покоління в покоління; поговоримо, як проходить жіноча ініціація у реальному житті; подивимося на стратегії неініційованих жінок; розберемо жіночі внутрішні конфлікти та спробуємо знайти відповідь на питання: “Жіноча зрілість – про що це? Навіщо?” Початок о 19.00 на платформі Zoom. Детальніше – тут.

10 червня - Гендерна тема як частина російської пропаганди

Чи можна використовувати тему гендеру в гібридній війні проти України? Ще й як можна! Запрошуємо дізнатися про це 10 червня: Як гендер може стати підвалиною концепції “русского міра”? Кого з основних сучасних ідеологів варто остерігатися? Як гендерні питання вплітаються в пропаганду? Які організації, групи в соцмережах, лідери громадської думки просувають її найбільше? Як відрізнити основні російські гендерні наративи в медіа потоці? За допомогою яких прийомів ці наративи формуються? Якими є практичні наслідки пропаганди гендерної дискримінації? Реєстрація: https://cutt.ly/kyBb1pd. Спікерка - Liubov Tsybulska - керівниця групи з аналізу гібридних загроз Український кризовий медіа-центр. Початок о 13.00. Детальніше - тут

12 червня - Жіноча ініціація: від дівчини до жінки. Цикл вебінарів

Вебінар 2. «Заборона на сексуальність: міфи та стереотипи».

Як формується наше уявлення про власну сексуальність? Під час вебінару будемо розвіювати певні міфи стосовно жіночої сексуальності, поговоримо про те, як виховання та соціум впливають на її формування та проявлення. Початок о 19.00 на платформі Zoom. Детальніше – тут.

14 червня - Бі Vs лесбі | ЛГБТ+ говорить!

Готові до нового виклику в зум-шоу «ЛГБТ говорить!»?

«Бі Vs лесбі» - це третя серія, у якій ми згадаємо всі стереотипи про бісексуальність та гомосексуальність у світі жінок.
Нарешті ви дізнаєтесь:
чи можна зустрічатись з бісексуалкою?
через скільки годин знайомства лесбійка запропонує жити разом?
яку лесбійку вважати справжньою?
хто більше подобається бісексуалкам - чоловіки чи жінки?
Обговоримо поп-культуру, знайдемо винних та вигадаємо найніжніше покарання (але це не точно).
Вмикайте ФБ-трансляцію у неділю, о 19:00, готуйте питання до учасниць шоу - найцікавіші коментарі та питання (на думку гостей) отримають у подарунок яскраві хендмейд-маски з ЛГБТ символікою!
Не пропустіть, час, нарешті, почути правду! Сторінка події. 

8 червня 2020
Поширити в Telegram
1576
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою