2 травня, 2024

Гендер в деталях шукає піарницю (-ка)

17 вересня 2020
Поширити в Telegram
2980

Шукаємо людину, яка любить тексти Гендер в деталях і хоче, щоб їх прочитало якомога більше людей!

Іншими словами, шукаємо піарницю чи піарника, що долучиться до нашої команди. Це оплачувана часткова зайнятість, повністю онлайн, з ненормованим робочим графіком. Роботу для Гендер в деталях можна поєднувати з іншими зайнятостями, за умови, що ви готові виділити для нас не менше третини свого робочого часу.

У чому полягатиме робота?

Гендер в деталях - гібридний проект. Це і науково-популярне видання, і активні соцмережі, група Фемінізм в деталях, спецпроекти. Завдання піар-особи - якомога краще комунікувати наші цінності, слідкуючи за коментарями та іншими прямими комунікаціями проекту, а також якомога ширше просувати продукти від Гендер в деталях (статті, відео, листівки тощо) через рекламу, співпрацю з лідерами і лідерками думок, поширення на різних каналах у соцмережах та поза ними.

Важливо!

Ви маєте добре знати наш проект, поділяти наші цінності і бути готові працювати з Гендер в деталях довгий термін і гнучко поєднувати це з своїми іншими життєвими проектами.

Необхідні навики:

Дуже добре орієнтуватись у соцмережах, уміти давати рекламу як по обміну з блогерками, так і купуючи у платформ фейсбук, інстаграм,.

Аналітичне мислення, відповідальність, дисципліна, пунктуальність, прокачані навики самоорганізації і самоконтролю, уміння працювати в команді, здатність до постійного навчання і амбітність у плані розвитку.

Здатність як продукувати творчі ідеї, так і рутинно працювати.

Досвід роботи онлайн і на фрілансі, досвід у сфері піару і SMM будуть приємним бонусом.

Якщо вас цікавить вакансія, надсилайте на editor@genderindetail.org.ua листа з темою “Піар”. У ньому:

 
  • Резюме

  • Мотиваційний лист

  • Тестове завдання 1. Проаналізуйте наші соцмережі (сторінка фб, група фб, інстаграм, телеграм) протягом одного тижня (тиждень на ваш вибір, тільки зазначте дати) та опишіть, як саме би ви просували наші продукти цього тижня.

  • Тестове завдання 2. Запропонуйте 1 спецпроект по піару Гендер в деталях.

Дедлайн: 4 жовтня. 

17 вересня 2020
Поширити в Telegram
2980
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою