28 квітня, 2024

Серія заходів від проєкту «IAMSVIDOMA»

3 грудня 2020
Поширити в Telegram
711

IAMSVIDOMA - юний український проект, створений для розширення можливостей дівчат та жінок. Засновниці проекту впевнені: радикальні часи фемінізму досягли своєї мети — надавши жінкам правові засади для здійснення своїх бажань, та суспільство все ще не вільне від рамок і упереджень, стосовно гендеру, що заважає багатьом жінкам жити тим життям, яким вони хочуть, та не боятися своїх бажань. 

Робота проекту розділена за п'ятьма основними напрямками: особистість, образ, оточення, країна та світ і здійснюється шляхом інформування, просвітництва та консультування. 

web: iamsvidoma.com

fb: https://www.facebook.com/iamsvidoma

instagram: https://www.instagram.com/iamsvidoma/

IAMSVIDOMA організовують серію заходів “Як побудувати власний свідомий бізнес” для створення обізнаності у процесі створення свідомого бізнесу, з метою розширення можливостей жінок.

Серія заходів охоплює 3 зустрічі із запрошеними спікерами і 1 воркшоп. Зустрічі відбудуться оффлайн(з урахуванням всіх карантинних обмежень) та онлайн.

1. Зустріч “Як побудувати власний свідомий бізнес: свідома мода”

Коли: 03.12.20 о 17:00.

Створення екологічно чистого бренду передбачає розгляд бізнесу в цілому - від того, як ви освітлюєте свій офіс, до того, як ви надсилаєте та отримуєте товари, а також до матеріалів та процесів, що беруть участь у вашому виробництві. 

Клієнти очікують стійкості брендів, а не лише їхнього одягу, тому, якщо ви надішлете їм свою продукцію, загорнуту у багато пластику, вони, швидше за все, залишаться розчарованими. 

Ця зустріч надасть фундамент для створення моди, що не шкодить довкіллю та приносить задоволення людям! Свідому моду, що створює зміни!

Запрошені спікери:

Олена Красноперова - етичний стиліст.

Ольга Бончева - засновниця апсайклінг бренду.

Марина Плотнікова - співзасновниця PURE ONE.

Для кого ця зустріч:

Tих, хто працює у галузі моди, зацікавлений у сталому розвитку та розвитку модної індустрії. Для власниць брендів, що прагнуть вдосконалювати своє виробництво. Тих, хто тільки хоче створити власний свідомий бренд. Та зацікавлених у свідомій моді жінок, що прагнуть поповнити свої знання та контакти.

Умови участі: Попередня реєстрація вже відкрита за посиланням:  https://forms.gle/PspEJaFGt6HPgJzu8

Для уточнення деталей зустрічі скористайтеся формою зворотнього зв'язку на сайті https://iamsvidoma.com/contacts/ , або напишіть нам у соціальних мережах проекту.

 2. Зустріч “Як побудувати власний свідомий бізнес: корпоративна соціальна відповідальність” 

Коли: 08.12.20 о 17:00 

 3. Зустріч “Як побудувати власний свідомий бізнес: свідома б'юті індустрія”

Коли: 10.12.20 о 17:00 

4. Воркшоп: “Як побудувати власний свідомий бізнес”

3 грудня 2020
Поширити в Telegram
711
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою