19 квітня, 2024

Книгу Тамари Марценюк «Чому не варто боятися фемінізму?» презентують у Києві

2 жовтня 2018
Поширити в Telegram
2750

Книгу Тамари Марценюк «Чому не варто боятися фемінізму?» презентують у Києві

У презентації візьмуть участь авторка Тамара Марценюк, редакторки Юлія Підмогильна та Оксана Плаксій, ілюстраторка Марія Кінович та дизайнер Микола Ковальчук, експертка з питань гендеру, координаторка програми «Гендерна демократія» Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та співредакторка «Гендер в деталях» Ганна Довгопол. Модераторуватиме захід літературознавець, доцент НаУКМА Ростислав Семків.

Під час презентації учасники та учасниці говоритимуть про фемінізм, а також про те, коли і як створювалася книжка, кому її варто читати і що саме ця книга здатна змінити. Присутні матимуть можливість поспілкуватися з комнадою, яка створила «Чому не варто боятися фемінізму?» та придбати книжку за видавничою ціною, а ще на всіх чекають сюрпризи від ілюстраторки книги та нашого ресурсу «Гендер в деталях»!


Книга дослідниці, викладачки кафедри соціології Києво-Могилянської академії Тамари Марценюк «Чому не варто боятися фемінізму?» вийшла друком у видавництві «Комора» за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.  


Вхід вільний.

Час: Вівторок, 9 жовтня, початок о 19.00
Адреса: вул. Іллінська, 9, КМЦ НаУКМА, 2-й поверх

2 жовтня 2018
Поширити в Telegram
2750
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою