18 квітня, 2024

Конференція «Жіноче лідерство у публічному управлінні»

28 жовтня 2020
Поширити в Telegram
998

Конференція “Жіноче лідерство у публічному управлінні” організовується другий рік поспіль “Професійний Уряд”, яка об’єднує випускників та випускниць провідних вузів світу за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Такий захід є важливим через низьке представництво жінок у вищих ланках державного управління і поширену дискримінацію тих жінок, які все ж досягають керівних позицій. Частка жінок у Верховній Раді підвищилася з 12,5 % у VIII скликанні до 20,5% у IX скликанні. Також все більше жінок стають лідерками у місцевому самоврядуванні. Проте кількість жінок у вищому керівництві в державному управлінні все ще залишається низькою порівняно з іншими країнами світу. Також нам важливо дослідити, чи гендерна приналежність не впливає на оцінку професійної спроможності та чи не є зростанням числа жінок у парламенті номінальним і чи насправді зросла їх роль у прийнятті державних рішень.

Формат: онлайн.
Коли: 9-13 листопада.

Заходи конференції будуть присвячені темам жіночого лідерства у парламенті, виконавчій гілці влади та у місцевому самоврядуванні. Наші гості – це колишні та теперішні депутати(ки), міністри, посли та керівники(ці) регіональних адміністрацій.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, подія у 2020 році відбудеться у форматі “Тижня жіночого лідерства у державному управлінні” з 9 по 14 листопада із залученням спікерів(ок) у спільному залі, а глядачів - онлайн.

Заходи відбудуться відповідно до безпекових рекомендацій МОЗ. Кожен захід транслюватиметься онлайн через канали зв'язку PGA (Facebook, Instagram), канали Національного агентства України з питань державної служби (NACS).

Цільова аудиторія  – це державні службовці, члени та фоллоувери PGA, а також інші зацікавлені особи. Ми маємо на меті надати можливість дискусії та пошуку рішень задля подолання гендерної дискримінації в управлінні нашою державою та створення рівних можливостей для кожного задля успішного розвитку України.

Сторінка події на ФБ. 

28 жовтня 2020
Поширити в Telegram
998
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою