26 квітня, 2024

Круглий стіл з питань рівності між жінками та чоловіками (Київ, 23 січня 2018 року)

19 січня 2018
Поширити в Telegram
3111

Круглий стіл з питань рівності між жінками та чоловіками (Київ, 23 січня 2018 року)

23 січня 2018 року з 9.00 до 13.00, Посольство Франції в Україні спробує розширити обміни щодо цієї проблематики, долучивши до них українських жінок у форматі спільних роздумів стосовно питання рівності між жінками та чоловіками. З цієї нагоди відбуватимуться колективні обговорення за модерації з боку українських та французьких особистостей, які опікуються цією проблематикою за наступними галузевими напрямками: політика, дипломатія, культура, оборона, безпека, економіка.

Якщо вам від 18 до 30 років, ви є студенткою або починаєте професійну кар’єру - ви можете взяти участь у цих обмінах думками, поділитись своїми міркуваннями стосовно цієї суспільно важливої проблематики та збагатитися досвідом інших, аби врахувати його у проектуванні власного особистісного та професійного розвитку.

Кількість учасників за кожним з вищенаведених тематичних напрямків обмежена вісьмома. Посольство пропонувало подати свою кандидатуру, направивши ваше CV і короткий мотиваційний лист із зазначенням мов, якими ви володієте, за наступною адресою: amba-presse.kiev-amba@diplomatie.gouv.fr.

За кожним столом буде присутня менторка або дві із числа успішних та відомих в своїй галузі жінок, які будуть готові у форматі вільного спілкування із молодими жінками від 18 до 30 років поділитися своїм власним досвідом побудови кар'єри, а також розповісти про виклики та проблеми.

Підтверджені менторки:

Напрямок "Дипломатія": посол Великої Британії Джудіт Гоф та Ольга Чубрікова, директорка протоколу МЗС.

Напрямок "Культура": Діана Попова, директорка культурного відділу мерії Києва та Олеся Островська, директорка "Арсеналу".

Напрямок "Економіка": Aude Boclé, DG Biocodex та Лариса Бондарева Сrédit Agricole.

Мета полягає в тому, щоб познайомити учасниць (студенток або молодих спеціалістів) з прогресивними баченнями, представивши їм свій життєвий шлях та долучаючи їх до роздумів про ключі до успіху, про боротьбу проти дискримінації і упереджень, що базуються на статевих відмінностях.

Програма круглого столу, який відбудеться 23 січня:

9:00-9:30: Ранкова кава.

9:30-10:00: виступ Пані Ізабель ДЮМОН, Посла Франції в Україні.

10:00-12:00: дискусії між модераторами та учасницями тематичних круглих столів.

12:00-12:45: підсумки роботи круглих столів та заключні висновки.

13:00: фуршет.

19 січня 2018
Поширити в Telegram
3111
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою