2 травня, 2024

КиївПрайд оголосив програму ПрайдМісяця, який відбудеться восени

7 вересня 2020
Поширити в Telegram
1218

Із 26 вересня до 11 жовтня у Києві відбудеться ПрайдМісяць – серія культурно-просвітницьких заходів, присвячених правам людини для ЛГБТ+ спільноти. У зв’язку з пандемією COVID-19 було прийнято рішення не проводити Марш Рівності – традиційну багатотисячну ходу в центрі столиці.

Упродовж місяця в Києві будуть презентовані фільми арт-резиденції Coming Out Of Isolation 2.0 (які було знято спільно із платформою культурних ініціатив Ізоляція), панельні дискусії, освітні лекції та інші проєкти від КиївПрайду спільно з партнерськими організаціями. Серед тем, які будуть висвітлені під час ПрайдМісяця: шлюбна рівність для ЛГБТ+, як бути ефективним союзником ЛГБТ+, перехресна дискримінація ЛГБТ+ та інвалідності, лекція для молодих мам про сексуальну освіту дітей, виставка про ЛГБТ+ спортсменів та багато іншого.

«2020-й рік приніс не тільки багато складностей та труднощів у роботі. Ми живемо в той час, коли як ніколи добре довелося усвідомити важливість консолідації та підтримки спільноти. А для нас це ще й можливість провести два ПрайдМісяці в рік. Осінній ПрайдМісяць буде комбінованим із онлайн та офлайн подій. Звісно, всі заходи будуть проводитися із дотриманням карантинних обмежень та збереженням соціальної дистанції.

Програма розроблялася, зважаючи на запити ЛГБТ+ спільноти, актуальність тем та поточну ситуацію в країні,» – розповіла Марина Герц, програмна координаторка ГО «КиївПрайд».

Завершиться ПрайдМісяць відзначанням Міжнародного дня камінг-ауту 11-го жовтня, до якого організатори готують особливий проєкт.

7 вересня 2020
Поширити в Telegram
1218
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою