26 квітня, 2024

Літній табір «Фемінізм, квір і ліві рухи: пошук спільного та солідаризація»

11 липня 2018
Поширити в Telegram
3320

Літній табір «Фемінізм, квір і ліві рухи: пошук спільного та солідаризація»

Українські ліві, фем- та квір активіст_ки протягом тривалого часу говорять про потребу солідаризації та вироблення спільної повістки. В умовах консервативного повороту та відверто правих тенденцій в українському суспільстві таке завдання стоїть перед ними особливо гостро. Часто в них немає навіть безпечного простору, щоб поговорити між собою. Їхні освітні заходи зривають, на активіст_ок нападають, їх цькують у соціальних мережах, їм погрожують, їх “стравлюють” між собою. А безліч внутрішніх непорозумінь та відсутність умов для їхнього обговорення й вирішення не дають  можливостей солідаризуватися.
Тому було вирішено* створити такий дружній і безпечний простір для діалогу, обміну знаннями, досвідом та ідеями.

На узбережжі моря в Херсонській області з 13 по 18 серпня буде проходити літній табір «Фемінізм, квір і ліві рухи: пошук спільного та солідаризація». Готується динамічна програма з презентаціями, лекціями, воркшопами та форум-театром. Ви також можете долучитися до створення програми літнього табору: пропонуйте свої лекції, теми для дискусій чи воркшопів. Ви можете розповісти про досвід проведення успішної активістської кампанії або запросити учасників табору на ранкову йогу.

Заповнюйте коротку заявку на участь в найкрутішому активістському таборі цього літа. Будуть знайомитись, вчитись, дискутувати, думати разом і робити світ більш справедливим та відкритим.

Щоб подати заявку на участь у таборі “«Фемінізм, квір і ліві рухи: пошук спільного та солідаризація», заповніть гугл-форму за посиланням: https://goo.gl/forms/TqbTmnu2zgCN5Jz23.

* Над організацією табору працюють феміністична, ЛГБТ інклюзивна організація «Інша», ініціативна група «Лавандова загроза» і медіа-ресурс «VECTOR:media».

11 липня 2018
Поширити в Telegram
3320
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою