19 березня, 2024

Ми створили для вас затишну спільноту "Фемінізм в деталях"

23 січня 2020
Поширити в Telegram
2248

Ми обговорювали цей день із літа. І, зрештою, вирішили, що на триріччя ресурсу зробимо подарунок і собі і вам. Гендер в деталях нарешті створює власну фейсбук-групу Фемінізм в деталях.

У часи, коли обговорення в соцмережах часто можуть бути токсичними, ми бачимо цю групу як місце для поважнішої розмови про все, що стосується фемінізму й дотичних питань.

Фемінізм у деталях створено нашою редакцією, але ми не хочемо перетворити цю групу на ще один канал комунікації ГВД. Ця група – для всіх і про всіх, кому цікавий фемінізм.

Приєднуйтеся самі, запрошуйте своїх подруг і друзів, – ми будемо раді творити гендерну рівність разом!

«Хочеться якоїсь поважнішої розмови» – наше основне модераторське правило. Ми б хотіли, щоб здорового глузду і загальноприйнятих норм ввічливості було для цього достатньо. Будь-яка спільнота є уявною – такою, як ми її уявляємо. Якими ви уявляєте інших учасниць та учасників групи «Фемінізм в деталях»? Ми бачимо їх – нас – глибокими, розумними та освіченими людьми, які хочуть осмислено обговорювати цікаві та важливі речі.

Пропонуємо плекати діалог і насолоджуватись обміном. Адже якщо ми тут, отже, нам усім хочеться якоїсь поважнішої розмови.

23 січня 2020
Поширити в Telegram
2248
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою