8 травня, 2024

Події 20-26 січня

19 січня 2020
Поширити в Telegram
2015

20 січня, УЖГОРОД - MomTalks

Про що говорять мами, коли діти засинають? А про що вони мовчать? Вам цікаво почути те, що не кожна мама й не завжди наважується розповісти? Ми спробуємо поговорити про теми, які часто замовчують або просто ігнорують. Поговоримо про почуття, які не рідко знецінюють. Що відчуває мама одразу після пологів? Як це - виховувати одразу трьох маленьких дітей? Що робити, коли відчуваєш, що в тебе депресія? Як протистояти соціальному тиску? Що робити, якщо думаєш, що ти - погана мати? Як жити і виховувати дітей без допомоги? MomTalks - це про особистий досвід. Ми говоритимемо з різними мамами. Різні спікерки, різні теми, різні проблеми, різні аспекти материнства. Чотири різні жінки і кожній з них точно є про що розповісти. Ми запрошуємо до діалогу всіх охочих мам, які хочуть послухати про досвід материнства інших жінок. У нас буде тепло та затишно. Захід організовано ужгородським представництвом ГО "Інсайт". Початок о 18.00 в SmartPoint (вул. Швабська, 25а). Сторінка події у ФБ.

21 січня, ЛЬВІВ - Комікиня, комікеса, комічка. Кетрін Раян

Продовжуємо показ жіночих стендапів в Феміністичній Майстерні! А повертаємося з шоу “Glitter room” канадської комікині Кетрін Раян…
«…після того, як я розійшлася з хлопцем, я набрала декілька фунтів, придбала квартиру і обзавелася власним шоу на Нетфліксі».
У новому нетфліківському стендапі комікиня продовжує розмірковувати над стосунками, материнством, альтернативними правими, а також ділиться думками щодо кар’єри та особистого життя Селін Діон, Джейн, родини Кардаш’ян і Александра Гамільтона (батька-засновника). Відео мовою оригіналу з російськими субтитрами
Присутня обсценна лексика! Початок о 19.00 у Феміністичній майстерні (площа Ринок, 42). Сторінка події.

22 січня, ЛЬВІВ - Право на своє тіло: інтерсекс-спільнота в Україні і в світі

Запрошуємо на зустріч з Іриною Куземко, інтерсекс-активісткою і фільммейкеркою родом зі Львова. Ірина займається інтерсекс-активізмом з 2015 року, є секретарем OII Europe, учасницею interACT Youth.
Під час заходу Ірина розповість:
- Хто такі інтерсекс-люди? І як люди дізнаються, що мають інтерсекс-варіацію?
- Які існують інтерсекс-варіації?
- Як правильно говорити про інтерсекс-людей, і яку термінологію не треба використовувати?
- Як порушуються права інтерсекс-людей в Україні і світі?
- Як допомогти інтерсекс-спільноті в їх боротьбі за права людини і як підтримати українську інтерсекс-спільноту?
Також Ірина покаже відео, які вона сама зняла на інтерсекс-тему, і відповість на ваші запитання. Під час заходу можна буде взяти екземпляр брошури "Кто такие интерсекс люди?" авторства Ірини та її колег. Вхід вільний. У приміщенні є обмеження до 40 людей, тому приходьте, будь ласка, вчасно. Початок о 19.00 у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Винниченка, 12). Сторінка події.

22-23 січня, ХАРКІВ - Тренінгова програма "Бізнес в ЄС"

Метою тренінгової програми є поглиблення знань у сфері експортної діяльності та формування навичок ефективного виведення бізнесу на ринки країн ЄС. Ми запрошуємо до участі підприємиць, які мають досвід ведення бізнесу, проживають у Харківському регіоні та мають високу мотивацію до роботи на зарубіжних ринках. Програма предбачає самодіагностику, інформаційні модулі і практичні заняття, зустрічі з практиками. Усі відібрані учасниці отримають детальну програму тренінгу після підтвердження участі у програмі. Детальніше – за посиланням.

23 січня, КИЇВ - Сексуальні домагання на робочому місці

Запрошуємо на просвітницький захід про явище сексуальних домагань на робочому місці. Розглянемо типові комунікативні ситуації, які трапляються на робочому місці, користуючись прикладами з популярних серіалів та комедійних шоу 21 сторіччя, а також обговоримо реальні анонімні історії, які нам надіслали. А потім юристка Олена Зайцева, експертка з прав жінок, розкаже яка зараз актуальна ситуація та які досі є прогалини в українському законодавстві.Спікерки:
• Mariia Poltorachenko, архітекторка, активістка (Обійдемось без дружинників Мета ініціативи - обговорити питання гендерних стереотипів, суспільної нерівності та несправедливості, які існують у нашому суспільстві., феміністична просвітницька діяльність)
• Olena Zaytseva, юристка НГО "Центр "Розвиток демократії", експертка з оцінки гендерного впливу
Подія відбудеться 23 січня, о 19:00. Адреса: Басейна 9г, (25 на домофоні). Реєстрація обов’язкова за посиланням. Сторінка події.

24 січня, КИЇВ - Чому я феміністка

Чому ти феміністка? Навіщо воно тобі потрібно? Яких прав не вистачає жінкам - он і в політиці вони, і на різних рівнях влади, і в бізнесі, і в школах одні жінки! А ти ж сама працюєш на відповідальній посаді у фонді, яка нерівність! А розкажи, коли тебе дискримінували! а те. що феміністки закликають не голити ноги і говорять по сексуальні домагання, так то вони вже палку перегинають. Чули такі чи подібні питання? Доводилося поянювати на пальцях та інших предметах, чому бути феміністкою - стиль життя та необхідність? Чи вам цікаво, але маєте багато застержень і питань, особливо щодо "перегибів"? Запрошуємо про це поговорити. Тут не буде неправильних питань чи відповідей. Буде власний досвід, підтримка, трохи теорії та історії про фемінізм і багато натхнення.
Фасилітуватиме розмову Anna Dovgopol, координаторка гендерної програми Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine, ініціаторка і співзасновниця Гендеру в деталях, експертка з гендерних питань, феміністка
Вхід вільний. Чекаємо за адресою: пров. Михайлівський 9Б, домофон 64, креативний простір Creative Women Space. Сторінка події.

19 січня 2020
Поширити в Telegram
2015
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою