23 квітня, 2024

Онлайн-курс «Гендерно орієнтований підхід в бюджетному процесі»

2 квітня 2021
Поширити в Telegram
1207

Управління коштами повинне бути ефективним та справедливим. Одним із найрезультативніших інструментів для цього є гендерно орієнтований підхід у бюджетному процесі, який враховує потреби різних груп жінок та чоловіків при розподілі фінансових ресурсів. 

 

Новий онлайн-курс «Гендерно орієнтований підхід в бюджетному процесі» розповість про те, як забезпечити гендерну рівність за допомогою бюджетних коштів на всіх рівнях.

У новому онлайн-курсі слухачі дізнаються:

  • що таке «гендерно орієнтоване бюджетування»;

  • чому гендерний підхід потрібен для формування місцевих і національних бюджетів;

  • як Україна застосовує цей підхід у бюджетному процесі;

  • як проводити гендерний аналіз бюджетної програми.

 

Курс має 8 модулів та додаткові матеріали у форматі тестів і практичних завдань. Він безкоштовний, усі студенти/-ки, які пройдуть його до кінця та складуть фінальний іспит, отримають сертифікат.

Курс доступний для навчання за посиланням.

Про розробників курсу:

Онлайн-курс розроблено проєктом «Гендерне бюджетування в Україні», фінансованим Швецією, за підтримки Міністерства фінансів України, спільно зі студією онлайн-освіти EdEra.


Про EdEra

EdEra — студія онлайн-освіти. Наша мета — зробити освіту в Україні якісною, доступною та наявною в глобальному освітньому контексті. Ми створюємо онлайн-курси та інші навчальні матеріали для журналістів, юристів, вчителів, школярів, державних службовців, лікарів, соціальних підприємців і експортерів.

Наші партнери: BrainBasket, KSE, VoxUkraine, Platforma, Studway, U-Lead, Unicef, Координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Міжнародний фонд «Відродження», МОН, «Освіторія» та інші.

Наразі на нашій освітній платформі навчається понад 500 тис. людей, на ютуб-канал підписалися понад 77 тис. людей.

2 квітня 2021
Поширити в Telegram
1207
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою