19 березня, 2024

Онлайн-події 11-17 травня

11 травня 2020
Поширити в Telegram
1511

12 травня - Захист від насильства та переслідування в інтернеті

12 травня долучайтесь до наступного прямого ефіру онлайн-марафону #Спитай_юристку_ЮрФем. Цього разу з нами буде Larysa Denysenko - адвокатка, правозахисниця, письменниця, співзасновниця та членкиня правління "ЮрФем".
Тема онлайн-консультування - "Захист від насильства та переслідування в інтернеті". Початок о 19.00 на Facebook-сторінці Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем". Ви зможете ставити свої питання під час трансляції у коментарях або написати їх завчасно. Проєкт "Онлайн-марафон Спитай юристку ЮрФем" реалізовується Асоціацією жінок-юристок України "ЮрФем" за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund. Сторінка події.

12 травня – Лекція Тамари Марценюк «Історія фемінізму в світі та в Україні

Цей вебінар спрямований на надання глибокої інформації про концепцію фемінізму, його розвиток та значення для створення більш демократичного світу, в якому потрібно жити. Вебінар відбудеться 12 травня 2020 року о 15:00.
Його проводитиме Тамара Марценюк – кандидатка соціологічних наук, доцентка кафедри соціології Києво-Могилянської академії, гостьова дослідниця за програмою ім. Фулбрайта у Колумбійському університеті (США, 2017-2018), гендерна експертка Української гельсінської спілки з прав людини. Авторка більше 100 наукових праць, низки публіцистичних статей, розділів підручників і книг, зокрема «Гендер для всіх. Виклик стереотипам» (2017), «Чому не варто боятися фемінізму» (2018). Викладає на кафедрі соціології Національного університету “Києво-Могилянська академія” авторські курси “Вступ до гендерних студій”, “Гендер і політика”, “Маскулінність і чоловічі студії”, “Соціальні проблеми України і світу” та інші. Займається освітнім активізмом, проводить тренінги для широкої цільової аудиторії: журналістів, аналітичних центрів, державних службовців, політикинь, громадських активістів тощо. Допомагає громадським організаціям і аналітичним центрам розробляти внутрішньоорганізаційні політики недискримінації та гендерної рівності. Має популярний онлайн курс на платформі «Прометеус» «Жінки і чоловіки: гендер для всіх». Поділяє ідею публічної соціології – науки і досліджень заради суспільних змін, тому постійно залучена у різноманітні міжнародні дослідницькі або викладацькі проекти. Лінк для реєстрації.

12 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Tais Zolotkovska, письменниця, тренерка з творчого письменства, засновниця Клуб Анонімних Авторів та творчої резиденції “Дім Автора” на грецькому острові Закінтос, з ефіром “Писати як дихати”. Початок о 18.00. Сторінка події.

13 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Світлана Василенко, експерт-консультант з техніки мовлення та риторики, ведуча Київ 98 ФМ, проведе ефір “All you need is Voice, або Як заговорити красиво”. Початок о 18.00. Сторінка події.

14 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Natalya Golomidova, консультантка у методі позитивної психотерапії, розповість про “Синдром самозванця: чому хороші люди вважають себе шахраями та як дозволити собі жити без вини й сорому". Початок о 18.00. Сторінка події.

15 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Julia Stripling - Shkurko, мандрівніця, журналістка, засновниця платформи із планування самостійних подорожей Makemytrip - Independent Travel Planning, поговорить про перспективи туризму після карантину та під час кризи “COVID-19”. Початок о 18.00. Сторінка події.

11 травня 2020
Поширити в Telegram
1511
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою