19 квітня, 2024

Онлайн-події 13-19 квітня

13 квітня 2020
Поширити в Telegram
1599

13 квітня - Вебінар Dream Big: як досягати своїх найбільш неймовірних мрій Dream big: як досягати своїх найбільш неймовірних мрій

Чи Ви коли-небудь мріяли навчатися в різних країнах світу, взяти участь у конференції разом з генсеком ООН чи працювати в Європарламенті? Why not? В житті все можливе, а більш того варте того щоб спробувати.
Сучасний світ повний можливостей. Через спілкування, інтернет та подорожі багато людей знає про існування деяких можливостей. Проте цих можливостей значно більше, ніж Ви можете собі уявити! З іншої сторони, навіть знаючи про щось, ми не завжди готові ризикнути і змінити своє життя в неймовірний спосіб. А для того щоб скористатися з багатьох принад сучасного світу, треба тільки одне – сказати «Так!»
Про спікерку:
Аліна Ничик – докторантка в Манчестерському університеті та громадська активістка, має досвід роботи в бізнесі (Hewlett Packard, Dreberis Consulting), громадському секторі (Polski Forum Młodych Duplomatów, Ukraine Democracy Initiative, Promote Ukraine) і політиці (European Commission, European Parliament).
Аліна жила в 6 країнах, знає 5 мов, мала багато невдач та успіхів в житті. Вона рада поділитися тим як не відмовлятися від своїх мрій, навіть якщо весь світ проти Вас, як продовжувати мріяти і що власне треба для того щоб підвищити свої шанси на успіх.
Ви почуєте коротку персональну історію Аліни, її поради де і як можна шукати нові можливості (конференції, обміни, стажування, стипендії і навчання), а також поради про речі, які впливають на наш успіх. Кожен буде мати можливість задати запитання. Сторінка події.

13 квітня – Creative Women’s Space

18.00-18.30 Людмила Ващук, к.і.н, співзасновниця та Голова Symbolon. Центр середньовічних та ранньомодерних студій розповість, як люди в пізньому середньовіччі та ранньомодерний час переживали епідемії у містах.

14 квітня - Creative Women’s Space

18.00-18.30 Tanya Gaidai, практик методу ненасильницької комунікації, розкаже про те, що таке самоемпатія, як бути хорошим другом самому/самій собі.

14 квітня - Українки: історії успіху. «Від Софії Окуневської до Софії Парфанович: лікарки-просвітниці»

Просто відкривайте сторінку Creative Women’s Space о 19:00 і слухайте лекцію в прямому ефірі. Всі лекції зберігаються в записі, поскрольте сторінку. Лекторка: Ірина Ніколайчук (Iryna Nikolaichuk), літературна критикиня, редакторка, літературознавиця (аспірантка Національного університету «Києво-Могилянська академія», спеціальність — порівняльне літературознавство). Лекторка (Культурний проект, проект «Якими нас прагнете: фемінізм в українській літературі», видавничий проект «ЛакіБукс», Фестиваль рівності). Авторка рецензій, оглядів та аналітичних статей про літературу і не лише. Лекторій проходить за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні (Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine).

15 квітня - Creative Women’s Space

18.00-18.30 Tetiana Sulima, сексолог, поділиться порадами, як не втрачати відчуття комфорту та сексуальності на карантині.

16 квітня - Creative Women’s Space

18.00-18.30 Iryna Gil, авторка та колумністка ELLE, Cosmopolitan, Pink, проведе ефір без цензури для людей, які втомились від ефірів, порад по продуктивності та списків серіалів.

16 квітня - Сексуальність та еротизм. Вебінар

Що ж насправді формує нашу сексуальність: спадковість чи виховання?. Під час лекції будемо розвіювати певні міфи стосовно жіночої сексуальності, поговоримо про те, як виховання та соціум впливають на її формування та проявлення, подивимося на різноманітні визначення понять "еротизм" та "сексуальність", як вони змінювалися протягом історії та що це означає для нас, як ми можем використати їх для покращення якості наших любовних стосунків.
Початок о 19.00. Сторінка події.

18 квітня - Краса жіночого тіла. Вебінар

Запрошуємо вас на вебінар “Краса жіночого тіла” з циклу “7 секретів жіночої сексуальності”. Ми поговоримо про те:
- як формується наше уявлення про власну красу з точки зору культури, історії та психоаналізу;
- як позбутися комплексів стосовно свого тіла;
- як навчитися приймати своє тіло та проявляти любов до нього.
Початок о 19.00. Детальніше – тут.

13 квітня 2020
Поширити в Telegram
1599
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою