23 квітня, 2024

Шукаємо агент_ок змін!

12 лютого 2024
Поширити в Telegram
1885

Якщо вам важлива гендерна рівність і ви хочете долучитись до протидії дискримінації в Україні, приєднуйтеся до команди Гендеру в деталях. Оголошуємо новий набір волонтерок/ів за напрямком модерація і креативні завдання в соцмережах.

Хочете отримати цікавий досвід у комунікаціях та попрактикуватися у веденні дискусій? Тоді вам точно до нас!

Пишіть нам, якщо ви:

  • обізнані у феміністичній та гендерній теоріі;
  • хочете спробувати себе у ролі феміністичної просвітниці;
  • бажаєте навчитися першокласній модерації;
  • відповідальні та пунктуальні.

За результатами тестових завдань та мотиваційних листів ми оберемо 5 волонтерок/ів, які зможуть побачити роботу експертного ресурсу зсередини, поглибити свої знання з таких тем, як гендер та фемінізм, покращити навички ведення дискусії. І, звісно, отримати рекомендації після успішного проходження волонтерства.

Зайнятість: часткова і дистанційна, онлайн. Термін волонтерства: 4+ місяці (лютий 2024 — травень 2024, включає в себе тренувальний період). По закінченню цього терміну всі волонтерки отримають рекомендаційні листи та приємні подарунки від редакції. Фінансова винагорода за волонтерське залучення не передбачена.

Кількість вакансій для волонтерства: 5.

Опис завдань:

Анонімність в інтернеті спонукає до виплескування емоцій, ми ж обрали нелегку стежку - протистояти токсичності та плекати поважну розмову (і продуктивну незгоду) в соцмережах. Для цього потребуємо допомоги модераторок, а по суті – людей, які отримують задоволення від витончених вирішень ідеологічних конфліктів, уміють пояснювати складні речі простими словами, та хочуть зробити спільноту кращою та усвідомленішою.

Постійні завдання:

  • модерація сторінки Гендер в деталях, групи Фемінізм в деталях, інстаграм сторінки Гендер в деталях (від імені сторінки), пильнування дотримання правил, роз’яснювальна робота;
  • коментування публікацій сторінки з новими текстами, задання тону обговорення, стимулювання дискусій;
  • пропозиція статей з Гендер в деталях у дискусіях на дотичні теми;
  • репости статей Гендеру та інших цікавих матеріалів в групу Фемінізм в деталях, розкрутка групи.

Окрім цього, волонтерство передбачає участь в творчих та цікавих завданнях по просуванню гендерної рівності і фемінізму в Україні, в залежності від ваших вмінь та мотивації. Творчі завдання обговорюються індивідуально.

Тестове завдання за посиланням

Дедлайн подачі заявок: до 18 лютого 2024 року (включно).

12 лютого 2024
Поширити в Telegram
1885
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою