16 квітня, 2024

Онлайн-події 20-26 квітня

20 квітня 2020
Поширити в Telegram
1626

20 квітня – Креативний карантин від Creative Women Space

Юлія Савостіна, журналістка, блогерка, засновниця фестивалю Made in Ukraine, говоритиме про “Бізнес за Дарвіном. Виживуть тільки адаптивні”. Початок о 18.00. Детальніше – тут.   

21 квітня - Креативний карантин від Creative Women Space

Olga Melnyk, дослідниця медіа та візуальної культури, з темою “Секс під час карантину. Можливості інтернету”. Початок о 18.00. Детальніше – тут.

22 квітня - Креативний карантин від Creative Women Space

Anna Panina, викладачка йоги, організаторка кемпів творчості та розвитку для жінок, розкаже про важливість повернення з онлайну в тіло. Початок о 18.00. Детальніше – тут.

23 квітня - Креативний карантин від Creative Women Space

Sofia Hrabovetska, гід у капелюшку та власниця бюро прогулянок Києвом Walk&Talk, проведе заняття для дітей за розмальовкою “Яскравий Київ”. Малеча 5-7 років ромальовує місто, поки Софія оповідає легенди та факти про Золоті ворота, фунікулер та Будинок з химерами. (Наперед роздрукуйте для дітей ілюстрації №4, 7 та 11 за лінком https://cutt.ly/Ftx7uez!). Початок о 18.00. Детальніше – тут.

23 квітня - Розірвання шлюбу та стягнення аліментів в умовах карантину

Розлучення та виплата аліментів під час карантину - перша тема у нашому онлайн-марафоні #Спитай_юристку_ЮрФем

Голова Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем", адвокатка та кандидатка юридичних наук Hrystyna Kit розповість у прямому ефірі, чому карантин не означає, що треба зачекати з реалізацією своїх прав та виконанням батьківських обов'язків. Початок о 18.00 на Фейсбук-сторінці Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем". Ви зможете ставити свої запитання під час трансляції у коментарях або написати їх завчасно. Сторінка події. 

23 квітня – Онлайн-марафон «Girls in ICT Day»

23 квітня в рамках ініціативи #ДівчатаSTEM вперше запускають унікальний онлайн-марафон до Міжнародного дня дівчат в інформаційно-комунікаційних технологіях (ІКТ).
16 годин поспіль 32 успішні жінки відомих IT-компаній України розповідатимуть про секрети власного успіху, особливості своєї роботи, та даватимуть цінні поради дівчатам, які мріють будувати кар'єру в сфері інформаційних технологій.
За даними Інституту ЮНЕСКО, близько 30 відсотків всіх студентів обирають галузі, пов'язані зі STEM, у вищій освіті. Глобально, кількість студентів є особливо низькою в галузі ІКТ (3%), природничих наук, математики та статистики (5%), а також в галузі інженерії, виробництва та будівництва (8%).  
Мета марафону - побороти гендерні стереотипи щодо “чоловічих” та “жіночих” професій та заохотити дівчат і молодих жінок будувати кар'єру в ІКТ сфері. В аудиторії буде можливість поставити запитання спікеркам, познайомитися та навіть отримати поради про обрану сферу.
Детальний опис події на фейсбуці.
Якщо у Вас залишилися питання щодо проекту та участі - звертайтесь до Тетяни Рязанової, координаторки напряму STEM Центру «Розвиток КСВ»: tr@csr-ukraine.org

24 квітня - Креативний карантин від Creative Women Space

Елена Кузьмина, графічна дизайнерка, арт-директорка, поговорить про творче мислення, креативність і тривогу. Початок о 18.00. Детальніше – тут.

24 квітня - Молоді миротворки України: зустріч перша

Порядок денний "Жінки.Мир.Безпека" та "Молодь.Мир.Безпека" для дівчат і молодих жінок!
Якщо вам від 14 до 25 років і ви
- прагнете змінити світ на краще,
- цікавитеся питаннями попередження збройних конфліктів та відбудови миру,
- хочете розвинути лідерські навички,
- хочете дізнатися, як планувати громадські кампанії про важливі для вас питання,
- зацікавлені протистояти поширенню фейкових новин,
- хочете вміти виголошувати промови і щоб вас слухали,
- хочете знати, які міжнародні та українські закони і норми захищають права дівчат і жінок,
- хочете познайомитись із вашими однолітками з інших країн, які займаються попередженням насильства та просуванням культури миру у Демократичній республіці Конго, Бангладеш, Південному Судані, Філіппінах та в Індонезії --
то Розвиток демократії / Democracy Development у співпраці із Global Network of Women Peacebuilders / Глобальною мережею жінок-миротворок під патронатом Катерини Левченко, Урядової уповноваженої з гендерної політики (Урядова уповноважена з ґендерної політики)
запрошують вас взяти участь у першій онлайн-зустрічі проекту "Порядок денний "Жінки.Мир.Безпека" та "Молодь.Мир.Безпека" для дівчат і молодих жінок".
Зареєструватися на цей захід ви можете за посиланням. Сторінка події у ФБ.

20 квітня 2020
Поширити в Telegram
1626
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою