26 квітня, 2024

Перший Український Жіночий Конгрес

4 листопада 2017
Поширити в Telegram
4723

Український Жіночий Конгрес збере триста найактивніших і найуспішніших жінок і чоловіків з політики, бізнесу, неурядових організацій та медіа, щоб об'єднати їх довкола ідеї забезпечення ґендерної рівності в різних секторах українського суспільства, як базового елементу сталого розвитку нашої держави.

Український Жіночий Конгрес створить постійнодіючу публічну платформу, яка сформує порядок денний з ґендерної політики для Верховної Ради України, Уряду, приватного і громадського секторів та медіа-спільноти.

Дискусійні панелі Конгресу стосуватимуться питань посилення політичної і громадської участі жінок на різних рівнях та розширення їх економічних можливостей, залучення жінок до процесу миротворчості та сектору безпеки, боротьби із ґендернообумовленим насильством, а також подолання ґендерних стереотипів та посилення ґендерної освіти і просвіти. 

В тематичних обговореннях візьмуть участь перші особи держави, українські та іноземні парламентарі(-ки), представники(-ці) міжнародних організацій, місцевого самоврядування, українські та закордонні експерт(к)и.

Для реєстрації обов'язковою є заповнення електронної форми за посиланням до 8 листопада включно. На жаль, реєстрація не гарантує участі у зв'язку із обмеженою кількістю місць, тому лист-підтвердження щодо участі буде розіслано до 10 листопада. 

Під час Конгресу буде забезпечена онлайн трансляція. 

Захід відбудеться за підтримки МФО "Рівні можливості".

4 листопада 2017
Поширити в Telegram
4723
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою