19 березня, 2024

Події 1-7 червня

1 червня 2020
Поширити в Telegram
1504

1 червня - Креативний карантин з Creative Women Space

Nina Antoshchenko, співвласниця ресторану Podil East India Company, мандрівниця, експертка з індійської кухні, розповість, як так сталося, що індійську кухню у світі представляє кухня тільки одного регіону. Початок о 18.00. До зустрічі в ефірі на сторінці Creative Women Space! Сторінка події.

1 червня - Чи існує мачухофобія, які відповіді дає реальне життя?

Попелюшка та зла мачуха. Білосніжка і зла мачуха. Марушка та зла Мачуха з "12 місяців". Зла мачуха та пасербиця з "Пані Заметіль". Гензель і Гретель і дуже зла мачуха. Зла мачуха і пасербиця з Трьох маленьких лісовиків. Чи хтось не згадав цих жахливих жінок? На цих казках виросли і виростають мільйони дітей. Мачуха це – страшно. Мачухи - жінки, котрих чоловіки вводять в родину, де вони пригнічують, знецінюють та знущаються над дітьми. Чи існує мачухофобія, які відповіді дає реальне життя? Чи є день мачухи, і чому в день матері мачухи почуваються дуже вразливими? Як стати людьми довіри одна іншій? Про це - наша публічна розмова. Відома журналістка Леся Вакулюк в ролі (Не)злої Мачухи. В ролі Пасербиці – Тереза Сайчук.
============
"Кампанія “Повага” здійснюється в рамках проекту Національного Демократичного Інститут (НДІ) завдяки щедрій підтримці британського народу через Департамент міжнародного розвитку Великої Британії в рамках Фонду розвитку ефективного врядування. Думки, висловлені тут, належать авторам(-кам) та не обов’язково відображають погляди Департаменту міжнародного розвитку або Уряду Її Величності".
Початок о 13.30 на Фейсбук-сторінці Поваги. Сторінка події.

2 червня - Креативний карантин з Creative Women Space

Anna Andrusyk, екскурсовод, яка останні два роки займається історією своєї родини, запрошує на ефір "Власна генеалогія: з чого почати". Початок о 18.00. До зустрічі в ефірі на сторінці Creative Women Space! Сторінка події.

2 червня -  #поговоримопросекс

Якщо ви не знаєте, навіщо потрібно розповідати підліткам про секс, або не знаєте як, – зберігайте цей допис, бо ми продовжуємо наш із AIDS.ua онлайн-проект про секс-освіту #поговоримопросекс за мотивами книжки «Про секс. То як, поговоримо?» британської блогерки Ханни Віттон. Про що говоримо: про секс-освіту в Україні, про роботу з підлітками та молоддю, про освітню діяльність Фонду Олени Пінчук і подкасту для підлітків «11-А». Хто говорить: менеджерка з комунікацій Фонду Yulia Yanchar-Zahakailo та співзасновниця подкасту «11-А» Daryna Mizina Коли: 2 червня о 19:00. Де: Instagram-профіль @knygolove. https://www.instagram.com/knygolove. Не пропустіть!

2 червня - Чи потерпають чоловіки від гендерної нерівності?

Ти що, не мужик чи що?  Чоловіки не плачуть!  Ти маєш завжди бути сильним! Рівність - це лише про жінок? Стереотипи стосуються всіх сфер життя. То чи потерпають чоловіки від гендерної нерівності? Запрошуємо обговорити під час онлайн дискусії на сторінці "Поваги" за участі гостей:  Тамара Марценюк, Остап Сливинський, Євген Дикий, Олег Марущенко, Артем Чапай, Вадим Карп’як.
============
"Кампанія “Повага” здійснюється в рамках проекту Національного Демократичного Інститут (НДІ) завдяки щедрій підтримці британського народу через Департамент міжнародного розвитку Великої Британії в рамках Фонду розвитку ефективного врядування. Думки, висловлені тут, належать авторам(-кам) та не обов’язково відображають погляди Департаменту міжнародного розвитку або Уряду Її Величності". Початок о 16.00 на Фейсбук-сторінці Поваги.

3 червня - Креативний карантин з Creative Women Space

Татьяна Франчук, дизайн-ентузіастка та бренд-амбасадорка Yakusha Design, розповість про 8 звичок, які у неї з'явилися в Португалії і про історію переїзду з Києва в Порту. Початок о 18.00. До зустрічі в ефірі на сторінці Creative Women Space! Сторінка події.

4 червня - Креативний карантин з Creative Women Space

Оксана Чорная, молодший сержант ЗСУ, водій-санітар 28 бригади, розповідає про те як написати, видати та успішно продати власну книгу. Початок о 18.00. До зустрічі в ефірі на сторінці Creative Women Space! Сторінка події.

4 червня - Емоційний інтелект для жіночого лідерства

Друзі! Щиро запрошуємо на унікальну лекцію Світлани Савчук "Емоційний інтелект як інструмент для жіночого лідерства".  Людей із розвиненим емоційним інтелектом один із авторів теорії EQ Даніел Гоулман описував так: Вони добре розуміють власні емоції та їх вплив на поведінку (cамосвідомість). Добре керують власними емоціями (самоконтроль). Із емпатією ставляться до емоцій інших людей (соціальне розуміння). Можуть добре давати раду емоціям інших людей (управління взаємовідносинами)
Кожна складова містить у собі "зашиті" конкретні компетентності, про які ми дізнаємося та розпитаємо спікерку. БОНУС лекції - практичні техніки для роботи над власним EQ.
Ви дізнаєтеся про:
1) Інтеграцію моделей лідерства зі складовими емоційного інтелекту.
2) Біологічні функції емоцій та почуттів.
3) Самоусвідомлення через пізнання, прийняття та наповнення себе
(практика — робота з власними емоційними станами).
4) Лідерство + Само-Лідерство
(практика — техніка самоемпатії та матриця аналізу самомотивації).
5) Взаємодія з оточенням. Я та Інші. Модель 5 соціальних компонентів
(практика — процес трансформації емоційної ситуації).
Для кого? Політикині, громадські активістки, жінки-лідерки, усі, хто цікавиться темою. Формат роботи? Захід відбудеться онлайн: лекція (1 год) + Q&A (запитання/відповіді; до 30 хв). Коли? 4 червня о 16:00. Де зустрічаємося? Платформа - ZOOM.  Лінк доступу на вебінар направимо зареєстрованим учасникам. Участь безкоштовна. Сторінка події.

5 червня - Креативний карантин з Creative Women Space

Uliana Kuidych, турлідерка компанії My name is Travel по Шрі-Ланці, розповість про Шрі-Ланку для чайників: як подорожувати по острову під час та після коронавірусу. Початок о 18.00. До зустрічі в ефірі на сторінці Creative Women Space! Сторінка події.

1 червня 2020
Поширити в Telegram
1504
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою