3 травня, 2024

Події 10-16 лютого

10 лютого 2020
Поширити в Telegram
1922

10-14 лютого, КИЇВ - Business Camp for women 

Створити власний успішний бізнес, зайняти керівну посаду у великій компанії, збудувати неймовірну кар'єру? Легко! Це не мрії маленької дівчинки — це твої можливості! Запрошуємо тебе на  Business Camp for women — навчальний табір для жінок. Це унікальний проєкт, створений Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі - ITFC за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Що на тебе чекає:

- п’ять днів навчання та мозкового штурму;

- індивідуальна та командна робота над проєктами;

- навчання та практичні кейси в таких сферах: фінанси, комунікації, маркетинг, SMM, юриспруденція, ведення переговорів;

- виїзні екскурсії на провідні підприємства, якими керують жінки;

- безцінний багаж практичних навичок для розвитку власної справи;

- корисні знайомства та приємна компанія;

Це історія не тільки про бізнес, а й про те як розвивати власну особистість! Ти маєш шанс на п’ять днів зануритись в атмосферу натхнення та відкрити для себе нові можливості. Третій зимовий кемп відбудеться у Києві в період з 10.02 по 14.02. Реєструйся за посиланням. До зустрічі на Business Camp for women. Сторінка події

11 лютого, ЛЬВІВ - «Українки в науці, яким аплодує світ»

На заході фіналістки Премії ЛОРЕАЛь «Для жінок у науці» 2018-2019 років розкажуть про, як їй вдалося досягти успіхів у науці, чому варто не боятися йти до своєї мрії, та як своїми відкриттями підкорювати світ. Наші науковиці переконані, талант не має ні статевих, ні національних обмежень - жінки можуть абсолютно ВСЕ!
Запрошуємо школярок та студенток STEM-спеціальностей відсвяткувати День жінок у науці разом з нами. Якщо ви завжди мріяли досліджувати, експерементувати, творити - цей захід точно допоможе вам зрозуміти, що ви на правильному шляху до своєї мрії.
Час - 10:00 - 14:00
Місце - м. Київ, вул.Дорогожицька, 3 (приміщення ДТЕК Академії).
Участь в конференції безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.
З усіма питаннями звертайтеся до координаторки проекту Тетяни Рязанової: tr@csr-ukraine.org, тел.: (044) 292 02 48.

11 лютого, ЛЬВІВ - Комікиня, комікеса, комічка. Сара Мілікан

Наступного вівторка у Феміністичній Майстерні будемо переглядати шоу “Control Enthusiast” британської комікині Сари Мілікан. Сара - колишня офісна працівниця, яка в 29 років вирішила спробувати себе в стендап-комедії. Відтоді вона працює на телебаченні та радіо, пише книжки й жартує жарти про невдалий шлюб, круасани, цуциків, дні народження, морозиво та всяку всячину. Не забувайте, що після перегляду можна буде обговорити шоу. Відео мовою оригіналу з російськими субтитрами! Початок о 19.00 за адресою: площа Ринок, 42. Сторінка події

13 лютого, КИЇВ - Презентація навчального курсу "Гендерна рівність та права жінок"

Асоціація жінок-юристок України "ЮрФем" у партнерстві із Комітетом з питань юридичної освіти (Olga Poiedynok) та Комітетом з питань гендерної політики (Ольга Просянюк).13 лютого у м. Києві проводить презентацію навчально-методичного курсу “Гендерна рівність та права жінок”, який призначений для викладачів/-ок правничих спеціальностей, а також може бути використаний для викладання суддям і адвокатам.Навчальний курс розроблявся експертками Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем”:
Христиною Кіт (Hrystyna Kit) – адвокатка, к.ю.н., голова Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем»
Яриною Волошин (Ярина Волошин) - історикиня, тренерка, магістрантка історичного факультету Українського католицького університету
Ольгою Поєдинок (Olga Poiedynok) - кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка.
Оленою Харитоновою (Алена Харитонова) - кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри кримінального права №1 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.
Ларисою Денисенко (Larysa Denysenko) - правозахисниця, адвокатка, письменниця, медійниця, співзасновниця та членкиня ЮрФем.

Якщо Ви хочете відвідати презентацію просимо заповнити реєстраційну форму.Реєстрація триває до 11.02. Місце проведення – м. Київ, 13 лютого 2020 років, вул. Борисоглібська 3, Національна асоціація адвокатів України. Початок заходу о 10год. Сторінка події

10 лютого 2020
Поширити в Telegram
1922
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою