29 квітня, 2024

Події 10-16 вересня 2018 року

9 вересня 2018
Поширити в Telegram
2474

Події 10-16 вересня 2018 року

10-16 вересня, ЛУЦЬК – Виставка «Знаки часу» Тетяни Малковської

В арт-галереї «Луцьк» триває персональна виставка робіт членкині Національної спілки художників України Тетяни Мялковської «Знаки часу». Експозиція складається з робіт сакральної тематики, в яких вирішення художніх і естетичних завдань поєднується з пошуком відповідей на сокровенні питання життя і його плину в часі. Вхід вільний. Сторінка події у ФБ – тут.

13-15 вересня, ДНІПРО - Хакатон STEM: гендерночутливий підхід до навчання у школі

Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» в рамках ініціативи #ДівчатаSTEM і Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine запрошують вчителів STEM-предметів (фізика, хімія, математика, інформатика, біологія, технології, робототехніка, астрономія, географія) взяти участь у Хакатоні “STEM: гендерночутливий підхід до навчання у школі”. Партнери - ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради. Організатори вірять, що об’єднавши зусилля найбільш вмотивованих вчителів з усієї країни на хакатоні «STEM: гендерночутливий підхід до навчання у школі», ми знайдемо шляхи зацікавлення учнів у вивченні STEM-предметів та виборі STEM-професій, без гендерних стереотипів. А сучасна українська освіта отримає інноваційні рішення, які сприятимуть росту зацікавленості дітей, і зокрема дівчат, до наукових спеціальностей, і використовуватимуться навіть поза межами освітнього процесу. Детальніше – за посиланням.

14 вересня, ОДЕСА - II Міжнародний Жіночий Дієвий Форум

II Міжнародний Жіночий Дієвий Форум присвячений питанням гендерної рівності – як фактору побудови безпечного і толерантного суспільства. Форум охоплюватиме такі теми:  врегулювання проблеми самореалізації жінки в суспільстві; обговорення інструментів залучення жінок до соціально-економічного розвитку суспільства; паритетна демократія; залучення жінок до політики; нетворкінг громадських жіночих організацій зі всієї України. На Форумі обговорюватимуть наступні питання: опір суспільства на ментальному рівні впровадженню гендерної рівності, та шляхи його подолання; побудова дієвих партнерських стосунків з громадськими організаціями інших держав, які пройшли шлях побудови толерантного суспільства; отримання досвіду у впровадженні кращих практик в розширенні економічних можливостей і прав жінок; налагодження ефективного партнерства громадськості з органами державної влади та місцевого самоврядування; активність жінок у регіонах за відстоювання своїх прав. Інструменти, форми співробітництва, засади для об’єднання. Для участі необхідно заповнити заяву. Організатор: ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ». За підтримки Українського Жіночого Фонду. Детальніше – за посиланням.

9 вересня 2018
Поширити в Telegram
2474
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою