19 березня, 2024

Події 13-19 січня

13 січня 2020
Поширити в Telegram
1816

14 січня, ХАРКІВ - Білоруський фемінізм у 21-ому столітті

14 січня 2020 року в Центрі гендерної культури відбудеться зустріч-дискусія «Білоруський фемінізм у 21-ому столітті».
Спікер: Владислав Іванов-Гарбацкі, керівник Центра гендерних досліджень Європейського гуманітарного університету
(м. Вільно, Литва), доктор соціології, політолог. Запрошуються всі, хто підтримує/не підтримує шлях України до гендерної рівності і хоче дізнатися, як цей процес відбувається в сусідній Білорусі та Литві. Пан Владислав презентує свою нову соціолінгвістичну працю «Фэмінізацыя беларускай мовы, сацыялінгвістычнае дасьледаваньне», розповість про здобутки та виклики впровадження гендерного підходу в державні та суспільні інституції Білорусі. У всіх буде можливість задавати питання, дискутувати, ділитися власним досвідом. Робоча мова – російська. Вхід вільний. Реєстрація за посиланням. Захід відбудеться з 16.00. до 18.00. в Центрі гендерної культури за адресою: м. Харків, пр. Московський, б. 124-А. Сторінка події. 

15 січня, ХАРКІВ -  Практикум "Gender in the projects"

Запрошуємо до участі осіб, які пройшли тренінг за програмою "Active Citizens" з метою удосконалення навичок написання гендерно-чутливих проектів. Протягом заходу ми розглянемо мінімум теорії стосовно подолання гендерного розриву за допомогою проектів, пошукаємо зв'язок між локальними діями та глобальним наслідком, який наближає до досягнення гендерної рівності, попрацюємо над розробленням гендерно-чутливих індикаторів, розробимо 5 кроків покращення проектної заявки. Якщо у Вас вже є драфт проекту соціальної дії, але Ви ще не подали його на конкурс, оді ми чекаємо на ВАС 15 січня о 18:00 в ХАБ 6/9 (Майдан Свободи, 5). Реєстрація за посиланням. Сторінка події. 

18 січня, ХАРКІВ - Партнерське коло: зустріч подяки та планів

2019 рік для Центру гендерної культури був насичений активними подіями та новими знайомствами. До тематичних заходів активно долучилися учасники, учасниці, однодумиці та однодумці, поважні гості та партнерські організації. Саме для вас 18 січня о 15.00 команда Центру організовує зустріч "Партнерське коло". Ми разом пригадаємо наші досягнення та розповімо про подальші плани. Не обійдеться без приємних сюрпризів для наших найактивніших. Для охочих, хто тільки має наміри приєднатися до планів-2020 Центру гендерної культури, ця зустріч теж буде корисною новими знайомствами та можливою подальшою співпрацею. У програмі зустрічі вас чекатимуть також творчі виступи запрошених гостей, інтерактиви та відвідування експозицій Музею жіночой та гендерної історії. Можна прийти з дітьми, для яких у Центрі є окремий простір. Діти зможуть за бажанням взяти участь у майстер-класі з малювання й пограти з новими друзями та подругами. Зустріч відбудеться за адресою: просп. Московський, 124-А. Додаткова інформація за телефоном: 0506086664. Вхід вільний. Сторінка події. 

 

13 січня 2020
Поширити в Telegram
1816
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою