19 квітня, 2024

Події 14-20 жовтня

14 жовтня 2019
Поширити в Telegram
2061

14 жовтня, КИЇВ - Дискусія «Жінка у війську»

14 жовтня о 17:30 запрошуємо на розмову "Жінка у війську". Дискусія спровокована нещодавним виданням "Дівчата зрізають коси", підготовленим Український інститут національної пам'яті. Видання присвячене жінкам-воячкам, які брали активну участь в російсько-українській війні у складі ЗСУ та добровольчих підрозділів у 2014-2018 рр. як кулеметниці, медики, мінометниці, снайперки та ін. Історії записувала Євгенія Подобна з листопада 2017 до липня 2018 року. У дискусії візьмуть участь Kovtunovich Tanya (співробітниця Українського інституту національної пам’яті, координаторка усноісторичних проектів), Evgeniya Podobna (журналістка, воєнна кореспондентка, письменниця), бойовий офіцер Юлія Микитенко (командир першого взводу дівчат у ліцеї Богуна), Ірина Цвіла (Irina Tsvila) (ветеран, батальйон «Січ», полк поліції спеціального призначення «Київ»), Альона Панкратова (офіцер топо-геодезичного відділення лейтенант ) та інші. Місце проведення - Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану, Київ, майдан Незалежності, 2. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.  Сторінка події.

16 жовтня, ЗАПОРІЖЖЯ - III Форум "Мережа жінок-фермерок України"

Запрошуємо вас взяти учать у III Форумі "Мережа жінок-фермерок України", що відбудеться 16-17 жовтня 2019 р. у м. Запоріжжя.  Це великий жіночій збір! 100 жінок з усієї України, які мають сільськогосподарську справу та бажання її розвивати зустрінуться разом та обміняються досвідом, отримають нові ідеї, інсайти та ініціативи для агробізнесу та життя від кращих есперток галузі з Канади та України! Відкриті формати спілкування та насичений нетворкінг!  На Форумі поговорять про головні теми, що хвилюють сучасну жінку-аграрія, а саме:
- стратегічний розвиток сімейних ферм
- самоорганізація с-г виробників
- участь у державних програмах
- кооперація
- молодіжні програми в сільському господарстві
- жіноче питання в історії та бізнесі.
Реєстрація за посиланням. Сторінка події.

16 жовтня, КИЇВ - Як захистити себе жінці у сучасному світі

Особливо, коли мова заходить про розлучення, а на руках ще й діти. Що робити, коли чоловік відмовляється платити аліменти і ще й втягує у сімейну драму дітей?
Вже 16 жовтня о 19:00 в dialog hub не пропустіть лекцію знаної юристки Катерина Власюк, яка знає все про розлучення і як захистити інтереси жінки. На лекції ви дізнаєтесь:
✔як пройти розлучення та отримати бажаний результат;
✔як безболісно стягнути аліменти;
✔як захистити себе від домашнього насильства;
✔як захистити дитину від булінгу .

Катерина Власюк - керівник АБ "Сімейний адвокат Катерини Власюк", кращий адвокат у сфері сімейного права 2018 і 2016 років, автор книги "Розлучення. Сповідь адвоката", входить у ТОП 10 найкращих сімейних юристів України. Вхід вільний! Реєстрація за посиланням. Сторінка події.

16 жовтня, КИЇВ - Gender Talk: Боротьба за жіночі права в Польщі

Жінки в політиці ЄС раді запросити вас на особливу гендерну розмову з чудовою гостею! Цього разу до нас приєднається відома польська феміністка, активістка, організаторка чорних протестів у Кракові та кандидатка у польський парламент - Моніка Френкіель! Ви зможете дізнатися про польську боротьбу за права жінок під час правління крайньо правої консервативної партії PiS (Закон і справедливість). Ви почуєте, як PiS хотіла відкинути європейську країну назад у історичному розвитку, і як польські жінки змогли організуватися і сказати "НІ". Україна має свій шлях до демократичних цінностей інклюзії, однак досвід Польщі може бути корисним у нашій власній боротьбі. Моніка Френкіель поділиться своїми знаннями та досвідом, і ви зможете долучитися до цікавої дискусії. Приходьте та приводьте своїх друзів! Розмова про гендер відбудеться англійською мовою. Де? Urban 500, вул. Бориса Грінченка, 9. Коли? О 19 годині. Сторінка події.

17 жовтня, КИЇВ - HeForShe Congress 2019

Тема гендерної рівності сьогодні обговорюється все частіше у всьому світі. І хоча 77% українців погоджуються, що ґендерна рівність для них важлива, глибоке її розуміння залишається прерогативою обмеженого кола експертів. Часто може здаватись, що обговорення фемінізму та рівності взагалі залишається у свого роду "бульбашці". Головною ідеєю руху солідарності HeForShe є розширення прихильників рівності та фемінізму, серед яких ключову роль повинні зіграти чоловіки та хлопці, а також долучення нових облич, нових ідей та нових індустрій. Саме тому цього року ООН Жінки в Україні вирішили вийти за межі формату публічних виступів на конференції. Ми пропонуємо вам стати спостерігачами соціального експерименту, який відбудеться 17 жовтня у Центрі сучасного мистецтва М17 - http://heforshecongress2019.com.ua/ Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до руху HeForShe! Сторінка події.

18 жовтня, КИЇВ - Зустрічі Професіоналів: менеджмент менопаузи

18 жовтня розкладемо все по поличкам про менопаузу! Запрошуємо на міждисциплінарні «ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ: менеджмент менопаузи». У програмі:
ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ І ЩО РОБИТИ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ'Я ЖІНКИ В ПЕРІОД МЕНОПАУЗИ?
- Клімактерій: фізіологія, періоди
- Менеджмент менопаузи: останні міжнародні клінічні рекомендації
- Стандарти використання гормональних препаратів у лікуванні менопаузи – індивідуалізація лікування
- Негормональне лікування вегетативних менопаузальних симптомів
- Гінекологічні захворювання під час менопаузи
- Клімакс і проблема зайвої ваги: вплив естрогенів на метаболізм; ожиріння і резистентність до інсуліну після менопаузи, шляхи корекції. Детальніше про умови участі – за посиланням.

19 жовтня, КИЇВ - Сестринство: реальність чи феміністичний міф?

Creative Women Space та Гендер в деталях продовжують серію дискусій “Феміністична кава”. Мета ініціативи — підняти та обговорити питання гендерних стереотипів, суспільної нерівності та несправедливості, які існують у нашому суспільстві. 19 жовтня запрошуємо у дружньому колі обговорити тему «Сестринство: реальність чи феміністичний міф?» Як у світі, де лідерство — це щось переважно чоловіче вміти підтримувати жінок на різних етапах їхнього життя та кар’єри, пропонуючи моделі жіночого лідерства, чи лідерства, що створює світ справедливості, різноманіття і розвитку для всіх?  Як працювати в жіночому колективі та підтримувати одна одну замість того, щоб поширювати стеретип про токсичність жіночих груп?  Фасилітуватиме розмову Інна Дацюк (Inna Datsiuk), координаторка з залучення людей організації 350.org в регіоні Східна Європа, Кавказ і Центральна Азія, кліматична активістка, феміністка. Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова.
Чекаємо за адресою: пров. Михайлівський 9Б, домофон 64, креативний простір Creative Women Space. Початок о 12.00. Сторінка події.

14 жовтня 2019
Поширити в Telegram
2061
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою