19 квітня, 2024

Події 16-22 жовтня

15 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2810

16 жовтня, КИЇВ - Всеукраїнська прем’єра документального фільму «Невидимий батальйон»

О 23.30 на каналі 1+1 відбудеться всеукраїнська прем’єра стрічки «Невидимий батальйон». 3 режисерки, 6 героїнь, 9 жіночих поглядів на війну. Цей фільм має на меті показати, що в 21 столітті стать не стає перешкодою для професійної військової служби, що вже четвертий рік у нашій країні гинуть і калічаться від російської окупації українські жінки. Сторінка події у ФБ – тут.

18 жовтня, ЛЬВІВ – Круглий стіл на тему «Пологи: просто день у житті жінки, або…»

У Першій Львівській Медіатеці о 13.30 відбудеться круглий стіл, де можна буде почути відповіді на такі запитання, як задоволення потреб жінок у сучасних українських пологових, вплив досвіду пологів на подальше життя жінки, мотивацію проведення у Львові нового всеукраїнського анкетування породіль та багато іншого. Організатором заходу є ГО Природні Права Україна, а також Український жіночий фонд. Участь безкоштовна. Більше інформації – за лінком.

19 жовтня, КИЇВ – Fem Talks

Розмови про фемінізм з найвідомішими спікерками-феміністками з різних регіонів України. Це можливість поговорити про власний досвід, про боротьбу за рівність, про актуальні особисті й водночас суспільні проблеми. Дізнайтеся організаційні деталі на сторінці заходу.

20 жовтня, КИЇВ – Лекція «Траснгендерність: від психопатії до депатологізації»

Лекція приурочена до Міжнародного дня депатологізації трансгендерності, яку часто пов'язують з різноманітними медичними діагнозами. Інна Ірискіна, координаторка транс-програми ГО «Інсайт» розповість про історичний розвиток і зміну поглядів на трансгендерність, якими повинні бути ідеальні транс-діагнози, й чи потрібні вони взагалі? Вхід вільний. Захід відбудеться о 19.00 у офісі ГО «Інсайт». Сторінка події у соціальній мережі. 

20 жовтня, ДНІПРО – Семінар «Попередження проявів сексистської реклами»

Організаторами семінару є Міністерство соціальної політики Україні, Індустріальний Ґендерний Комітет з Реклами, Українська Асоціація Маркетингу та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні. Захід відбудеться з 9.30 до 16.30. Для участі необхідна реєстрація. Шукайте деталі за цим посиланням.

20 жовтня, ЧЕРНІВЦІ – Тренінг для жінок-лідерок Чернівецької та Івано-Франківської областей

Захід відбудеться у рамках однойменного проекту, що вже охопив масштаби цілої України. До участі запрошуються представниці обласних, районних, міських, селищних рад, працівниці виконавчих органів, членкині громадських організацій. Мета проекту – навчання та мотивація жінок до керівництва та соціальної відповідальності на регіональному рівні. Для участі треба зареєструватися до 18 жовтня. Знайдіть усю необхідну інформацію – тут.

21 жовтня, КИЇВ – Показ фільму «Божественний порядок» у рамках спецподії «Молодість. Пролог»

У кінотеатрі «Київ» буде показано фільм німецько-італійської режисерки, який отримав приз глядацьких симпатій на Tribeca Film Festival, а також був визнаний найкращим ігровим фільмом на Traverse City Film Festival. Про фільм: Швейцарія, 1971, жінки все ще не мають права голосу. Мешканка сільської місцевості Нора розпочинає публічну кампанію і проводить зустрічі на підтримку жінок. Незважаючи на суспільний тиск і докори, вона знаходить нових союзниць. Сторінка показу у Фейсбуці є за цим лінком.

21 жовтня, ЛЬВІВ – Зустріч з Анастасією-Євою Домані

У рамках Міжнародного дня за депаталогізацію трансгендерності у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2А) о 15.00 відбудеться зустріч з трансгендерною жінкою, головою самоорганізації Т-Жінки України. Учасниця поділиться історією власного життя. 

15 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2810
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою