19 квітня, 2024

Події 17-31 липня

16 липня 2017
Поширити в Telegram
3284

Події 17-31 липня

Тренінги «Жінки-лідери змін в місцевих громадах»:

17 липня — Кропивницький
21 липня — Запоріжжя

Благодійний фонд «Рівність і взаємоповага» запрошує активних представниць Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської та Запорізької обл. на тренінги «Жінки-лідери змін в місцевих громадах».

Тренінги є частиною однойменного проекту, що спрямований на навчання та мотивацію жінок до керівництва та соціальної відповідальності на місцевому рівні.
Депутатки і представниці обласних, районних, міських, селищних, та сільських рад, лідерки та членкині політичних партій і громадських організацій створять після навчання власні соціальні проекти і презентують їх на заключній сесії в Києві.

Реєстрація вже закінчена, слідкуйте за оновленнями на сторінках подій в Кропивницькому і Запоріжжі.

Презентації книги «Гендер для всіх. Виклик стереотипам»:

27 липня — Рівне
28 липня — Львів

Що таке «гендер», на яких засадах ґрунтується гендерна теорія, заборонені для жінок професії, дискримінація чоловіків, протидія сексизму, ейджизм, ромофобія — всі ці питання досліджує в книзі «Гендер для всіх. Виклик стереотипам» доцентка кафедри соціології Києво-Могилянської академії, Тамара Марценюк. 

Вхід вільний, але обов'язково зареєструйтесь за посиланнями на сторінках подій у Рівному і Львові (фотозвіт). 

Публічна дискусія «Роль жінок в безпеці і обороні країни»:

28 липня — Київ

В рамках освітньої програми до виставки «Україна-НАТО. Формула Безпеки» Мистецький Арсенал запрошує до дискусії «Роль жінок в безпеці і обороні країни».
Заступниця директора офісу зв’язку НАТО в Україні Ann-Kristin Bjergene, координаторка проекту «Невидимий батальйон»: участь жінок у військових діях в АТО», доброволиця АТО, Марія Берлінська, дослідниця з гендерних питань Anya Hrytsenko, експертка зі стратегічних комунікацій силового блоку Український кризовий медіа-центр, Liubov Tsybulska, а також Inna Zavorotko — офіцер Управління правового забезпечення Генерального штабу Збройних Сил України обговорюватимуть зміни у гендерній політиці в структурах безпеки і оборони країн-членів НАТО та можливість запровадження стандартів гендерної політики НАТО в Україні.
Вхід вільний за реєстрацією, деталі — на сторінці заходу (відеозапис лекції). 

Зустріч «Жінки про війну»:

29 липня — Київ

Невидимий Батальйон запрошує відвідати камерну зустріч і поглянути на образ жінки на війні через призму мистецтва та літератури. Детальніше тут (подію перенесено!)

Текст підготувала: Божена Маковська

Фото обкладинки: narvskayadostava

16 липня 2017
Поширити в Telegram
3284
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою