29 березня, 2024

Події 18-24 червня 2018 року

17 червня 2018
Поширити в Telegram
2824

Події 18-24 червня 2018 року

19 червня, КИЇВ - Розмова з гінекологом: ігри гормонів

19 червня о 19:00 відбудеться зустріч з лікаркою-гінекологинею, експерткою каналу СТБ Вікторією Сосніною (Виктория Соснина), під час якої учасниці дізнаються всю правду про гормони, а саме: що таке ендокринна система і як вона працює; як впливає рівень естрогену на стан шкіри та фігуру; чи є тестостерон у жінок; який зв’язок між стресом та масою тіла; що визначає “форми” та сексуальність; чим обумовлені різкі перепади настрою і що з цим робити; що може загрожувати нормальному гормональному фону. Також у довірливому колі спілкування кожна учасниця матиме змогу поставити експертці своє запитання та почути вичерпну відповідь. Спікерка: Вікторія Сосніна — головна лікарка клініки IPF, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог. Експертка-гінеколог каналу СТБ. Авторка багатьох друкованих робіт у медичних та науково-популярних виданнях. Національна тренерка з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я в Україні (Trainer to JSI & Training Institute, Inc. and TOGEDE FOR HEALTH Project in Ukraine). Зустріч відбудеться у креативному просторі Creative Women Space, провул. Михайлівський 9Б, домофон 64.Сторінка події – тут.

22-24 червня, КИЇВ – Тренінг «Жіноче Лобі: Україна може бути іншою»

Запрошуємо активних та прогресивних жінок 18-35 років, які хочуть отримати нові знання і мають досвід у суспільно-політичному житті, приєднатися до ініціативи Жіноче Лобі. Жіноче Лобі – це унікальний простір для навчання та розвитку жінок, місце для пошуку прогресивних ідей та реалізації ініціатив; це інтерактивний тренінг, наповнений змістовними панельними дискусіями, практичними кейсами, від досвідчених тренерів і цікавих спікерок-практиків. Щоб стати учасницею, треба заповнити анкету. Детальніше – тут.

23 червня, КИЇВ – Дискусія «Відверто про нас: правда про жіноче здоров'я»

Українська культура та медіа підкреслює ідею, що жінки - це або "погані дівчата" (об'єктивізація/аборти), або "берегині". Ми самі дуже часто перебуваємо у полоні міфів, стереотипів щодо свого тіла, менструацій, гормональних змін, сексу, післяпологової депресії, інтимного життя під час вагітності та у зрілому віці, нашого здоров'я та медичної допомоги. Допоможе нам розібратися зі своїми страхами і міфами Наталия Лелюх відома також як Доктор Наташа, акушерка-гінекологиня, популяризаторка науки про жічноче здоров'я.  Зустріч відбуватиметься у рамках нової радіо-програми на Громадське радіо "Правда про жіноче здоров'я" у партнерстві Проект Кешер. Ведуча програми Анастасія Багаліка, редакторка Тетяна Трощинська, координакторки Liza Kuzmenko та Vlada Nedak. Початок о 18.00 у Creative Women Space (Михайлівський провулок, 9Б). Сторінка події – тут.

24 червня, КИЇВ – Акція «Хочемо й ходимо»

Напередодні Дня Конституції виходимо, бо хочемо нагадати про дотримання базових прав та свобод кожної людини на території України. Останнім часом доводиться запитувати про посилену охорону для проведення заходів та акцій, які спрямовані на прийняття себе як особистості та краще розуміння інших людей та спільнот в Україні. Це вже є необхідністю, тому що відбуваються систематичні напади на культурно-просвітницькі, правозахисні, мистецькі акції, в тому числі на території навчальних закладів та конференц-центрів. Ми також закликаємо громадськість до солідарності проти таких дій. Якщо переслідування окремих категорій чи за окремою ознакою не стикається з опором і осудом, ніхто не може вважати себе захищеним, адже наступною ціллю нападів - в тому числі через політичні інтереси - може стати будь-яка група. Ми за українське суспільство, де панує взаємна повага та цивілізоване, ненасильницьке спілкування. Запрошуємо 24 червня на акцію «Хочемо і ходимо». Зустрічатимемося біля Золотих Воріт об 11 год, після чого пройдемося вул. Володимирською та закінчимо акцію біля Національної Опери. Сторінка події – тут.

17 червня 2018
Поширити в Telegram
2824
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою