16 липня, 2024

Події 18-24 лютого 2019 року

18 лютого 2019
Поширити в Telegram
2317

18 лютого - Mentee Application\ Відбір стажерок

Жіноча Професійна Ліга (Ліга) оголошує набір стажерів на перший етап пілотного проекту ICSW Local: Women Mentoring Walk & Talk (Жіноча менторська прогулянка\бесіда, скорочено “Walk & Talk”) за підтримки міжнародного альянсу громадських організацій.
Менторство (або наставництво)- це шлях професійного розвитку, в якому старша особа (ментор) надає поради та рекомендації молодшій особі (стажеру), які спрямованні на розвиток навичок та підвищення самосвідомості, наш проект фокусується на темі розбудови професійної кар’єри жінки. Мета проекту– сприяти молодим жінкам і дівчатам в професійному розвитку в сфері науки, освіти, бізнесу або громадської діяльності. Проект розроблений таким чином, щоб забезпечити унікальні типи взаємодій з кар'єрного наставництва, спрямовані на просування як менторів, так і стажерів, а також для зміцнення зв'язків між різноманітними професійними спільнотами. Як взяти участь?
Заповніть онлайн-анкету. Анкетування для стажерів триває до 20.02.2019.
Якщо Вас буде обрано Організаторами проекту, Вас повідомлять на електронну пошту до 22.02.2019, та запросимо на співбесіду по телефону або скайпом. Деталі – за посиланням.

20 лютого, ЛЬВІВ - Оксана Бобошко-Вандерховен. Жінка і мода на межі ХІХ -ХХ ст.

Трохи більше ніж 100 років тому спосіб життя жінки дуже відрізнявся від сучасного!
Те, що для нас здається звичним, колись вимагало від жінок великої сміливості, мужності, наполегливості. Активніша громадська позиція, опанування нових навичок та професій, освоєння засобів пересування тощо спричинили суттєву зміну в жіночому гардеробі…
Історик та мистецтвознавець Оксана Бобошко-Вандерховен розповість про те, як змінився гардероб та й в цілому життя жінки на початку ХХ ст. Початок о 19.00 у Львівській обласній універсальній бібліотеці (проспект Тараса Шевченка, 13). Сторінка події.

21 лютого, КИЇВ - Лекція «Дотримання гендерного балансу в публічних комунікаціях"

Чи стикалися Ви з ситуацією, коли професію називають або суто чоловічою, або суто жіночою? Чи є гендерна приналежність перешкодою для кар’єрного зростання? Як молодим експертам та експерткам дотримуватися гендерного балансу в комунікаціях? Саме про це будемо говорити на відкритій лекції «Дотримання гендерного балансу в публічних комунікаціях» з експерткою з гендерних студій - Урядовою Уповноваженою з питань гендерної політики Катериною Левченко. На лекції Міністерство інформаційної політики України також представить серію соціальних роликів “В професії всі рівні”. Чекаємо Вас 21 лютого 2019 року в аудиторії 4-100 Національного університету «Києво-Могилянська академія», за адресою вул. Волоська, 8/5. Початок о 16.00. Сторінка події.

22 лютого, КИЇВ – Воркшоп з розвитку лідерських навичок для жінок

Цей дводенний семінар від від Leadership Associates, організації, що базується у Відні, поєднує в собі елементи самодослідження, розвитку практичних навичок та вивчення стратегій лідерства задля того, щоб із легкістю справлятися із викликами, що виникають на робочому місці (включаючи питання гендерної природи). Приєднуйтесь до учасників та опиніться у місці, де Ви зможете обміркувати та усвідомити Ваш досвід, перевірити свої моделі поведінки та зрозуміти, що заважає Вашому особистому успіху. Ви вивчите стратегії, які допоможуть Вам у трансформації, направленій на Вашу впевненість.
Тренерка - Доктор Бланка Беллак має величезний досвід у сфері розвитку лідерських якостей, розв'язання конфліктів та організаційного розвитку. Вона спеціалізується на розвитку вертикального лідерства та на гендерному аспекті лідерства.
Тренінг буде проходити англійською мовою. Початок о 9.00 за адресою вул. Кожум’яцька, 12.
Деталі – за лінком.

23 лютого, ДНІПРО - GenderFestDnipro-2019

Доповіді з обговореннями під каву із смаколиками.
Тамара Марценюк (Tamara Martsenyuk) презентація книги "Чому не варто боятись фемінізму",11:00 - 13:30
Дарина Мізіна Daryna Mizina: «Картопля і Секс: чому нашим дітям потрібна сексуальна освіта», 13:45 – 15:15
Олена Стрельник (Olena Strelnyk): "Турбота як робота: 5 питань про сучасне материнство", 15:30-17:00.
Де: Музей українського живопису, Троїцька площа, 5а, Дніпро.
Коли: 11.00 – 18:00.
Сторінка події.

23 лютого, КРАМАТОРСЬК - Підвищення рівня обізнаності дівчат та жінок щодо трудових прав

Запрошуємо на тренінг «Підвищення рівня обізнаності дівчат та жінок щодо трудових прав», який відбудеться 23 лютого в приміщення БО «БФ «Карітас Краматорськ» за адресою м. Краматорськ, вул.Південна, 9 з 10 до 18 години. Під час тренінгу Ви отримаєте базові знання про чинні трудові права, можливість захистити їх, та відповіді на Ваші питання. Тренерами виступають Максим Алєксєєв, юрист БО «БФ «Карітас Краматорськ» проект «Простір підтримки», Інна Кудінська, юристка ГО «Трудові ініціативи», аналітикиня трудового законодавства та Світлана Юхимович, менеджерка з комунікацій ГО «Трудові ініціативи». Організаторами передбачується перерви «на каву» та обід для учасників. Витрати на проїзд та проживання не покриваються. Деталі – за посиланням.

18 лютого 2019
Поширити в Telegram
2317
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою