27 квітня, 2024

Події 18-24 вересня

20 вересня 2017
Поширити в Telegram
2611

21 вересня, КИЇВ – Хода «Разом за мир проти Насильства!»

З нагоди святкування Міжнародного дня миру українські громадські організації проводять акцію проти гендерного насильства, що відбудеться в рамках Європейської кампанії StepUp. Захід розпочнеться о 8.30 біля  Кабінету Міністрів. Прочитайте більш детально на сторінці в Фейсбуці.

21 вересня, ЛЬВІВ – Зустріч «Маю право сказати ні»

Зустріч з Олесею Жулинською та Ольгою Руднєвою, присвячена флеш-мобу #маюправосказатині, в якому сотні українок розповіли про переломний у їхньому житті момент – момент, коли вони твердо сказали «ні». Оскільки захід відбудеться в етно-галереї Роксоляни Шимчук, опісля буде можливість переглянути автентичний український одяг з різних регіонів. Зібрані кошти буде використано для відновлення жіночого кризового центру «Горіховий дім». Придбати квиток і дізнатися більше можна за цим посиланням.

22 вересня, МИКОЛАЇВ – Тренінг «Жінки-лідери змін в місцевих громадах»

Тренінг для депутаток обласних, міських, районних та сільських рад, представниць виконавчих органів, членкинь політичних партій, громадських організацій та жінок-лідерок з Миколаївської та Херсонської областей. Учасниці заходу будуть вдосконалювати навички публічного виступу та презентації, а також розпочнуть роботу над розробкою власних соціальних проектів. Усі деталі – на цій сторінці.

23 вересня, ТЕРНОПІЛЬ – Клуб жіночої самооборони

Заняття для тернопільчанок відбуваються кожної суботи о 16.00. Охочі повинні заповнити форму запису, яку можна знайти тут.

Текст підготувала: Антоніна Рибка.

20 вересня 2017
Поширити в Telegram
2611
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою