26 квітня, 2024

Події 2-8 липня 2018 року

1 липня 2018
Поширити в Telegram
2673

6 липня, КИЇВ – HeForShe Congress

6 липня у Києві відбудеться HeForShe Congress, який організовують Дело.UA та WOMO (бізнес / медіа бюро ekonomika+) разом з UN Women Ukraine. На конгресі ви почуєте тих, хто знає про переваги фемінізму і не боїться вголос розповідати про це. На одному майданчику зберуться жінки та чоловіки, які поділяться з вами власним досвідом та успішними кейсами, як втілювати принципи рівності у суспільстві, та бізнесі зокрема. Завдяки підтримці UN Women Ukraine у вас є можливість безкоштовно потрапити на конгрес, заповнивши форму для реєстрації: https://goo.gl/Cmvb8q. Організатори відберуть 500 заявок. Програма та спікери: https://goo.gl/cUxzYx. Місце проведення: концерт-хол «Оазис», вул. Липковського, 1А. Сторінка події – тут.

6 липня, ХАРКІВ - Фахова дискусія «Гендерні виклики для медіа»

Запрошують редакторів українських видань, телеканалів та інтернет-ЗМІ, журналістів, медіа та гендерних експертів та експерток долучитись до фахової дискусії «Гендерні виклики для медіа», яка відбудеться в рамках «Донбас Медіа Форуму 2018» . 
Дискусія проходитиме в двох тематичних панелях: "Роль медіа в утвердженні культури гендерної рівності" та "Редакційна політика та гендерний баланс медіа контенту".  Усі зацікавлені матимуть можливість поставити спікерам найактуальніші запитання, які стосуються теми виступів.  Початок заходу 6 липня о 17:00 в м. Харкові, Premier Palace Kharkiv, проспект Незалежності, 2. Сторінка події – тут.

1 липня 2018
Поширити в Telegram
2673
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою