20 квітня, 2024

Події 20-26 серпня 2018 року

20 серпня 2018
Поширити в Telegram
2128

20-26 cерпня, КИЇВ - Виставка Ольги Грінблат "Тонка справа або Not allowed"

У виставковому просторі Музеї української діаспори (вул. Московська, 40-Б)  будуть представлені вибрані роботи фотохудожниці, які переважно належать до улюблених жанрів – пейзажних та жанрових. Більшість фото авторка зробила у Об’єднаних Арабських Еміратах (у цій країні Ольга живе і працює з 2011 року), а також у інших куточках світу – США, Тайланд, Малайзія та ін. “Моє улюблене місце зйомки – пустеля, адже саме тут можна побачити неповторну і вічну гру природи, відчути себе її частиною та спробувати зафіксувати найяскравіші миті”, - говорить фотохудожниця.  Вхід на відкриття – вільний. Вартість квитка - 25 грн. (пільговий – 10 грн.). Телефон для довідок: 0442806418. Сторінка виставки у ФБ - тут

21 серпня, КИЇВ - Презентація проекту Жінки в політиці Україна-ЄС

21 серпня об 11-00 в УНІАН (Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція «Презентація проекту Жінки в політиці Україна-ЄС». Метою проекту є збільшення кількості жінок в українській політиці за допомогою європейського досвіду і прискорення інтеграції України в ЄС через жіночий рух. 
В Україні зараз такий час коли жіноче лідерство «на підйомі»: українські жінки все активніше займаються громадською діяльністю та стають лідерами суспільної думки. Цей процес пов’язаний, в першу чергу з тим, що зміни в Україні відбуваються не так швидко, як цього вимагає суспільство. І жінки своєю активністю підтверджують готовність брати на себе відповідальність і декларують свою готовність займатись діяльністю та обіймати посади, які традиційно вважались «для чоловіків». Крім того, гендерні квоти заохочують жінок брати більшу участь у політичному житті України. Місія команди лідерів жіночої думки в ЄС та Україні: надати підтримку та допомогу якомога більшої кількості українських активісток, познайомити їх з європейками і, об’єднавши зусилля, просувати справжні реформи та змінювати Україну на краще. 
Організатори проекту – Марта Барандій (Promote Ukraine), Ганна Крисюк (Business Women Magazine) та менеджер проекту Аліна Ничик представлять головні цілі та плани на майбутнє. До заходу будуть залучені інші члени нетворку (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. Сторінка події – за посиланням.

21 серпня, КИЇВ - Групи підтримки для дружин ветеранів

Група підтримки – це особливий формат терапевтичної роботи. Тут ви зможете «випустити пару», поділитись з іншими ветеранами своїми переживаннями та отримати підтримку за принципом #РівнийРівному. Зустрічі спрямовані на краще розуміння себе та процесів, які відбуваються в повсякденному житті. Група для дружин ветеранів проходитиме за адресою: Хрещатик 15, 1 під’їзд (код 2460), 3 поверх, офіс «Пасаж», синій зал.

Умови для участі:
- бути дружиною ветерана; 
- мати бажання ділитись здобутим досвідом та навичками;
- бути готовим працювати над собою;
- не мати залежності від речовин, що впливають на сприйняття та свідомість.

Групу будуть проводити спільно тренер Побратими та випускники тренінгу для ветеранів за принципом #РівнийРівному. Проект реалізується у партнерстві з Dopomoha Ukraini - Aid Ukraine та за фінансової підтримки Ukrainian Canadian Congress - UCC National та Canada Ukraine Foundation. Сторінка події у соц. мережі – тут.

23 серпня, ЛУЦЬК – Виставка «Знаки часу Тетяни Мялковської»

23 серпня 2018 року о 12:00 в арт-галереї «Луцьк» відкриється персональна виставка робіт членкині Національної спілки художників України Тетяни Мялковської «Знаки часу». Експозиція складається з робіт сакральної тематики, в яких вирішення художніх і естетичних завдань поєднується з пошуком відповідей на сокровенні питання життя і його плину в часі. Вхід вільний. Сторінка події у ФБ.

20 серпня 2018
Поширити в Telegram
2128
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою