18 квітня, 2024

Події 22-28 січня

22 січня 2018
Поширити в Telegram
2877

Події 22-28 січня

22 січня, ЛЬВІВ - Як виробляють брендовий одяг в Україні?

В Україні шиють одяг і взуття для таких відомих міжнародних брендів як Hugo Boss, Adidas, Esprit, New Balance, Triumph, та інших. В яких умовах відшивають одяг українські швеї, на який опісля буде пришито етикетку "Made in Europe". Що означає робота на відомий бренд для українських швачок? Чи дає вона їм гідні умови праці та заробіток?  Чи "Made in Europe" означає дотримання етичних стандартів виробництва-споживання? Презентація результатів дослідження, що було проведено Міжнародною правозахисною організацією Clean Clothes Campaign, за підтримки Фонду Рози Люксембург. Захід розпочнеться о 19.00 у Феміністичній майстерні (пл. Ринок, 42, вхід з двору). Посилання на сторінку – тут.

24 січня, КИЇВ - Fem Talks 2.0. Домагання та сексуальне насильство

Другий Fem Talks у Києві присвячений темі сексуального насильства і домагань на робочому місці, у навчальних закладах. Ми послухаємо історії жінок та дізнаємося, як можливо протидіяти насильству. Голлівудські скандали щодо сексуальних домагань у кіноіндустрії викрили проблему харасменту не лише в США, але і в усьому світі. Від харасменту у своїй професії страждають і жінки в Україні. Це те, про що варто говорити і чому слід протидіяти. Організовано  Insight LGBTQ NGO. Розмова відбудеться у ПеремогаSpase (бульвар Шевченка, 32) о 19.00. Сторінка події у ФБ – тут.

26 січня, КИЇВ - Традиційний сніданок “Ранкова кава ділової жінки”

ГО «Ділові Українські Жінки» організовує сніданок у столичному ресторані SanPaolo (Музейний провулок 4, м.Київ) з 9:00 до 12:00. Інформаційний партнер – журнал WomanMagazine. Тема сніданку: «Зміни та майбутнє бізнесу». У Вас є ідеї для бізнесу, але команда ще в процесі формування? У Вас є команда, але Ви не задоволені її роботою? Ви вже певний час рухаєтесь, але не можете “піднятися»? Тоді такаа зустріч буде корисною саме для Вас! Реєстраційний внесок за передоплатою становить 400 грн. У день проведення заходу – 450 грн. У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від ресторану SanPaolo, самопрезентація та обмін бізнес-контактами. В зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов’язкова за тел.‎‎+38 096 615 68 35 або на сайті. Сторінка заходу – тут.

26 січня, КИЇВ - Національне дослідження шкільного середовища для ЛГБТ в Україні

Яким чином відбувається цькування ЛГБТ-учнів у школі? Як це впливає на їхнє самопочуття та майбутнє? Чи здатний персонал української школи підтримати ЛГБТ-учня? Про ці та інші проблеми розкажуть фахівці, що проводили дослідження. Презентація відбудеться 26 січня 2018р. о 16.00 в America House Kyiv за адресою: вул. Пимоненка, 6. Реєстрація для участі за посиланням: http://bit.ly/2Di4kat. Більше деталей – за лінком.

26 січня, ЛЬВІВ - Воркшоп “Експертність у фемінізмі”

В рамках "Резиденції солідарності" відбудеться воркшоп від активісток і квір-феміністок Маріам з Києва та Марії з Дніпра у FLTI-форматі. Резиденція солідарності відбувається за підтримки Open Society Foundation. На лекцію у Феміністичну майстерню  (пл. Ринок, 42, вхід з двору) запрошуються жінки, лесбійки, трансгендерні та інтерсекс-люди. Вхід безкоштовний, початок о 18.30. Детальніше – тут.

27 січня, КИЇВ - Лекція "Як і коли говорити з дітьми про секс ( віком від 0-10 років)"

Лекція для батьків від секс-педагога Yulia Yarmolenko "Як і коли говорити з дітьми про секс (вік від 0-10 років) - це прості і зрозумілі відповіді на питання які ви вже чуєте або ще почуєте від вашої дитини. У сексуальній освіті варто розпочати з себе. Сексуальна освіта допомагає вам і вашій дитині налагодити довіру і налаштувати комунікацію, і зрозуміти ті фізіологічні зміни які відбуваються з дитиною в процесі дорослішання. Також навчитись говорити і підбирати ті правильні слова для ваших відповідей на іноді здавалося б непрості дитячі питання!). Сексуальна освіта це про довіру та комунікацію та про знання які необхідні для безпеки вашої дитини. Лекція розпочнеться о 17.00 у "Перший Love Space" (вул. Ярославська, 55). Сторінка події у ФБ - тут

22 січня 2018
Поширити в Telegram
2877
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою