27 квітня, 2024

Події 23-29 жовтня

23 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2978

23 жовтня, КИЇВ – Дискусія «Домашнє насильство в Україні і Стамбульська конвенція»

В Кнайп-клубі «Купідон» відбудеться розмова про домашнє насильство в Україні й важливість ратифікації Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству. Для участі необхідна реєстрація. Більше про захід та спікерок – тут.

24 жовтня, ЛЬВІВ – Лекція «Жінки в середовищі української інтелігенції Галичини 19-20ст»

Доповідачка Іванна Черчович розповість про активних у публічному просторі жінок Галичини, яким традиційно належали функції лише в приватній сфері. Лекція відбудеться о 16.15 на гуманітарному факультеті УКУ (авд. 424, вул. Козельницька, 2а). Деталі відкритої лекції за цим лінком.

27 жовтня, КРАМАТОРСЬК – Тренінг для представниць східних областей України

Тренінг «Жінки-лідери змін у місцевих громадах» від благодійного фонду «Рівність і взаємоповага», спрямований на підвищення мотивації жінок у сферах соціальної відповідальності та керівництва. Спрямований на депутаток, представниць виконавчих органів, лідерок, членкинь партій і громадських організацій. До участі активно запрошуються жінки Луганської та Донецької областей (підконтрольних українській владі). Лінк на реєстрацію, а також детальна інформація на сторінці в Фейсбуці.

31 жовтня, КИЇВ – Реєстрація на тренінг для лікарів та лікарок

28-29 листопада відбудеться тренінг для лікарів загальної практики/сімейної медицини, ендокринологів та психіатрів, які мають бажання та мотивацію працювати з ЛГБТ-людьми в Україні. На тренінгу обговорюватимуться практичні поради з використання медичної допомоги «Гендерна дисфорія». Реєстрація для охочих буде недоступною після 31 жовтня. Сторінка заходу – тут.

23 жовтня 2017
Поширити в Telegram
2978
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою