25 квітня, 2024

Події 24-30 грудня 2018 року

23 грудня 2018
Поширити в Telegram
2260

Події 24-30 грудня 2018 року

25 грудня, КИЇВ - Презентація книги Катерини Левченко "Гендерне тяжіння"

О 17.00 Катерина Левченко презентуватиме свою книгу «Гендерне тяжіння». Побувавши на презентації, Ви зможете дізнатися про розвиток жіночого руху та ґендерної політики в Україні, шлях від студентки до Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики, а також про безліч правових колізій і життєвих історій боротьби за права жінок, ґендерну рівність та недискримінацію. Адресу проведення отримаєте після заповнення реєстраційної форми. Контактний e-mail. Сторінка події – тут.

26 грудня, ЛЬВІВ - Відкриття виставки "Бути в тілі"

Запрошуємо на відкриття та презентацію виставки проекту «Бути в тілі». Що таке краса? Що потрібно робити жінці, аби бути привабливою? Чим обумовлені наші уявлення про красу та хто впливає на те, як жінки оцінюють себе? Ці та інші питання розкриваються на стендах виставки «Бути в тілі». Глядачки та глядачі зможуть побачити найяскравіші цитати з 5 групових інтерв’ю, які провели у Львові, Новій Каховці та Токмаку. Твердження респонденток доповнені короткими анотаціями.
Цим проектом та виставкою ми прагнемо не лише дослідити проблематику, а і спонукати жінок* бути більш приязними до свого тіла, створювати навколо себе атмосферу прийняття та підтримки також і для інших людей з різними зовнішностями. Саме тому деякі зі стендів виставки ми присвячуємо темі бодіпозитиву. Зокрема, у них ми називаємо причини, з яких жінки* відмовляються від тих чи інших практик догляду за собою, а також пробуємо зрозуміти, як формується прийняття себе.
Виставка діятиме всього 5 днів!
Розклад роботи: 27-30 грудня 14:00-19:00
Проект «Бути в тілі» реалізували ГО «Феміністична майстерня» (м. Львів), Центром соціального партнерства «Перспектива» (м. Нова Каховка) та ГО «Інститут суспільних ініціатив» (м. Токмак), за грантової підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд». Відкриття виставки о 18.30 за адресою вул. Городоцька, 36, галерея сценографії у театрі Лесі Українки. 

27 грудня, КИЇВ - Брифінг з нагоди відкриття програми "Українські жінки в ООН"

27 грудня 2018 року о 10 годині ранку в Українському кризовому медіа-центрі пройде брифінг від проекту “Українські жінки в ООН” з приводу презентації програм для жінок та участі делегації на 63 Сесії ООН, що щорічно у березні організує Комітет ООН із справ жінок (CSW63 - 2019).Проанонсують відкриття постійних програм: “Українські жінки в ООН”, “Програма із розвитку жіночого партнерства та демократичного лідерства”, “Програма в підтримку Верховенства права в Україні”. Програми ставлять на меті відкриття можливості презентувати власний досвід активних українок та впровадження проектів в міжнародних організаціях та установах. Окрім цього, буде анонсовано Форум, що організовано спільнотою наших партнерів спеціально для учасниць наших програм 2019 у Національному прес центрі США у Міжнародний день щастя, 20 березня 2019, у Вашингтоні. Сторінка події.

23 грудня 2018
Поширити в Telegram
2260
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою