19 березня, 2024

Події 25-31 травня

25 травня 2020
Поширити в Telegram
1383

25 травня – Креативний карантин від Creative

Лана Шевченко (Lana Mars), мандрівниця, діджитал-кочівниця, яка жила у чотирьох країнах, розкаже, як переїхати в нову країну і розпочати все з нуля. Початок о 18.00 на сторінці Creative Women Space!

26 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Irina Savina, тревел-журналістка, мандрівниця, блогерка, авторка Шесть чувств путешествия, розповість про активний відпочинок в Карпатах у 2020 без відмови від цивілізації. Початок о 18.00 на сторінці Creative Women Space!

26 травня - Питання домашнього насильства: Обмежувальний припис

Відділення АПУ в Донецькій області запрошують Вас взяти участь у вебінарі на тему «Теоретичні та практичні аспекти у застосуванні спеціального заходу протидії домашньому насильству: обмежувального припису».
Експерт:
Віктор Вальчук - національний експерт, тренер по запобіганню та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству. Керівник громадської організації "Велес+", керівник громадської спілки "Безпечний світ".
Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов'язкова. РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ. З усіх питань щодо заходу, а також можливості партнерства звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (066) 417-99-90 або пишіть на адресу: skhid@uba.ua. Контактна особа – Lukash Alyona. Сторінка події

26 травня - Що робити якщо тебе звільняють? Механізми вигідного звільнення

26 травня онлайн-консультування проводитиме Виктория Полищук - адвокатка, медіаторка, Голова Комітету з трудового права НААУ, лекторка Вищої школи адвокатури НААУ і Бізнес Школи КРОК, членкиня Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем"! Початок о 18.00 на Facebook-сторінці Асоціації жінок-юристок України "ЮрФем".
- Як домовитися про вигідне своє звільнення?
- Як вести перемовини із роботодавцем?
- Які документи мають Вам видати і якщо їх не видали, то куди звертатися і як захищати свої права?
- Як стягнути вимушений прогул, якщо Вас незаконно звільнили?
- Як правильно написати документи?
- Як правильно обґрунтувати своє незаконне звільнення?
- Як відобразити моральну шкоду?Постановка в Центр зайнятості: про що тут потрібно знати?
- Постановка в Центр зайнятості: про що тут потрібно знати?
Проєкт "Онлайн-марафон #СпитайЮристкуЮрФем" реалізовується Асоціацією жінок-юристок України "ЮрФем" за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund. Сторінка події.

27 травня - Фемінізм без стереотипів

Що ми знаємо про фемінізм та чим завдячуємо феміністкам? Які асоціації виникають у вас з цим словом та які стереотипи панують в суспільстві? Багато хто думає про радикальних чоловіконенависниць та звинувачує феміністок у всіх гріхах. Є й ті, яким близькі погляди цього руху, але вони не вважають себе феміністками. Давайте розбиратися разом 27 травня о 18:00 на зустрічі “Фемінізм без стереотипів” зі спікеркою Oksana Potapova. Ми поговоримо про:
- хто такі феміністки та за що вони борються;
- розвіємо стереотипи про цей рух;
- поговоримо про цінності та питання, які піднімає фемінізм;
- чим ми завдячуємо феміністкам
- та розповімо історії жінок, як вони усвідомили себе феміністками.
Це буде ненав'язлива розмова в теплій атмосфері. Зустріч відбуватиметься у Zoom, тому завантажте собі цю програму завчасно. Лінк на подію ви отримаєте в телеграм-чаті в день події.  Посилання на подію у фб: https://www.facebook.com/events/2597139743873470/

27 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Hanna Kuzyo, орнітолог, національна координаторка міжнародного курсу BirdID Ukraine, авторка онлайн курсу "Основи визначення птахів" розповість про бьордвочінг для чайників. Початок о 18.00 на сторінці Creative Women Space!

28 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Svetlana Levitas, кандидатка філологічних наук, замотивує нас на вихід з карантину історіями королев Європи, які досягли успіху після ізоляції. Початок о 18.00 на сторінці Creative Women Space!

29 травня – Креативний карантин від Creative Women Space

Lesya Kharchenko, активістка, мисткиня, яка у вільний час досліджує одяг, його історію і значення і створює власні наряди, розповість історію одягу за 30 хвилин. Початок о 18.00 на сторінці Creative Women Space!

30 травня - Квір-ток. Обговорення

Квір-ток - це безпечний простір для представниць і представників ЛГБТ-спільноти для обговорення культурних явищ.Потриндимо за чаєм чи вінішком про квірні серіали (L-WORD, Помаранчевий хіт сезону, Ейфорія, Голлівуд). Модеруватиме: Ксеня Термасіна (лесбійка, квір-феміністка, адмінка сторінки Гейшоп в інстаграмі). Зустріч відбудеться в Zoom. Посилання отримаєте після реєстрації. Зареєструватися на подію можна ТУТ. До зустрічі. На фото використано кадр з короткометражного фільму ENTROPIA Flóra Anna Buda. Початок о 19.00. Сторінка події.

25 травня 2020
Поширити в Telegram
1383
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою