19 квітня, 2024

Події 26 серпня – 1 вересня 2019 року

26 серпня 2019
Поширити в Telegram
1960

28 серпня, ЛЬВІВ - Череда: "Під скляним ковпаком"

Читаємо Сильвію Плат! Власне, єдиний її прозовий твір "Під скляним ковпаком". Будучи частково автобіографічним, роман розкриває переживання молодої жінки у великому місті. Що це місто запропонує: підкорювати його чи підкорюватися йому? Чи є інші шляхи, і ким вибудуваний, зрештою, цей скляний ковпак над головною героїнею? Череда - це регулярні зустрічі (по середах, раз на декілька тижнів), де ми щоразу пропонуємо до спільного обговорення книжку чи статтю і пробуємо разом її розібрати: що зрозуміло, а що ні? Що цікаво, а що хочеться піддати критиці? В процесі ми спілкуємося про тексти, фемінізм і усі сплетіння, в які розгортається розмова. Початок о 18.00 у Феміністичній майстерні (площа Ринок, 42). Сторінка події.

28 серпня, ЛЬВІВ - Дискусія 15х4 - Фемінізм. Невидимий вплив

Що ми знаємо про фемінізм? Які завдання у адекватних феміністів, феміністок і феміністорушіїв з небінарною гендерністю? - Захопити світ? Зробити всіх щасливими? Відмінити гроші? Порабувати маскуліністів? Гайда розбиратися, які наші уявлення про фемінізм хибні, і чому всі ми так чи інакше є учасниками цього процесу. Модераторки Svitlana Kalinina i Sasha Kantser. Початок о 18:30 в Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська 2а). Вхід вільний. Сторінка події.

31 серпня, ЛЬВІВ - Об’єднаймося і творімо! Відкриті збори

Феміністична майстерня запрошує на відкриті збори всіх небайдужих. Важливий твій фідбек! Організація прагне бути більш відкритими і залучати всіх охочих до планування подій та до їхньої діяльності. Ти вже була на подіях ФМ? Хочеш бувати більше? Знаєш, яких саме подій тобі не вистачає? Готов_а допомогти? Шукаєш підтримку в реалізації своїх ідей? Або шукала нагоду затусити з активістками ФМ? Приходь  - ви разом створите програму подій на найближчі місяці! Початок о 15.00 за адресою Феммайстерня (площа Ринок 42). Сторінка події.  

26 серпня 2019
Поширити в Telegram
1960
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою