25 квітня, 2024

Події 27 серпня-2 вересня 2018 року

27 серпня 2018
Поширити в Telegram
2869

28 серпня, ЖИТОМИР - «Турбота як робота»: презентація книги

Як та чому змінюється сучасне материнство? Що означає бути матір’ю в сучасній Україні? Як державна політика та ринок праці впливає на матерів? Завдяки яким ресурсам матері поєднують оплачувану та репродуктивну працю та як вони організовують щоденну турботу про дітей? Як материнство пов’язане з гендерною нерівністю та як можна змінити цей гендерний порядок? Ці та інші питання учасники/ці зможуть обговорити з авторкою книги.
Про авторку: Олена Стрельник, докторка соціологічних наук, гендерна дослідниця, стипендіатка програм Ендрю Карнеґі (США) та Меморіального фонду Івана Коляски (Канада); авторка численних наукових та публіцистичних праць; пише для ресурсів «Українська правда. Життя», «Гендер в деталях, «Повага: кампанія проти сексизму в ЗМІ та політиці». Захід відбудеться за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля. Початок о 16.00 за адресою вул. Велика Покровська, 6, офіс GIZ. Сторінка події у ФБ – тут.

30 серпня, КИЇВ - Відкриття виставки "Ми були тут"

30 серпня 2018, о 19:00 фонд ІЗОЛЯЦІЯ презентує виставку фотографа Антона Шебетка "Ми були тут" у просторі креативної спільноти IZONE. Проект складається з відеоінсталяцій та серії фото представників ЛГБТ+, які брали участь в АТО, а нині в ООС. За час проведення антитерористичної операції на сході України в ній взяло участь понад 330 тисяч українців та українок. Даних про те, яку кількість з них складають представники і представниці ЛГБТ+, не існує. На переконання праворадикальних сил і консервативно налаштованого населення, їх там і зовсім немає. Це переконання часто використовується як аргумент проти проведення правозахисних заходів і Маршів Рівності. Проект "Ми були тут" покликаний показати людей, які з одного боку є сучасними українськими героями, а з другого — ігноруються переважною більшістю своїх співвітчизників. Деталі – за посиланням.

27 серпня 2018
Поширити в Telegram
2869
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою