29 березня, 2024

Події 29 січня – 4 лютого

29 січня 2018
Поширити в Telegram
2517

29 січня, ЛЬВІВ – Лекція «Як розпізнати домашнє насильство. Частина 2»

29 січня в гостях у Супутник Левандівський Левандівський (Повітряна, 20)  психологиня з центру "Жіночі перспективи" Марта Чумало, яка має величезний досвід у боротьбі з домашнім насильствам не лише як з явищем, але і з його конкретними випадками, розповість про те, як розпізнати гендерне насильство. Захід розпочнеться о 17.00. Організовано за участі Молодіжного центру «Нові орбіти». Сторінка заходу в ФБ – тут.

2 лютого, КИЇВ - «Народжені для кухні», «створені для захисту»?

Відкрита дискусія “Народжені для кухні”, “створені для захисту”: про стереотипи у вихованні та повагу між статями в рамках спец.проекту Громадського радіо ДОВЕДИ, ЩО КОХАЄШ. Під час лекції учасники та учасниці поспілкуються з відомою психологинею, директоркою мережі шкіл і дитячих садків “Перша дитяча академія”, авторкою і ведучою “Академії професійного батьківства” Мариною Романенко про різницю у вихованні хлопчиків і дівчаток та розвиток поваги між ними. Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова за посиланням goo.gl/tSMojQ.  Місце проведення: інноваційний простір HUB 4.0 (пров. Ярославський, 1/3),  зала Intelligence. Посилання на захід – тут.

2 лютого, КИЇВ – Відкриття виставки «Тетяна Яблонська. Прислухаючись до себе»

Музей книги і друкарства України (вулиця Лаврська,9, корпус 9) запрошує на відкриття виставки картин пізнього періоду творчості видатної української художниці, лауреата Шевченківської премії, Тетяни Яблонської. Твори надано родиною мисткині. Відкриття розпочнеться о 17.00. Сторінка заходу – тут.

29 січня 2018
Поширити в Telegram
2517
Репліки Спільноти
Реплік ще немає, Ваша репліка може бути першою